Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Néha olyan kevés kell a boldogsághoz, Justin Bieber megmutatja! (videó)

Justin Biebert rengetegen utálják, de ezután a videó után senki nem mondhatja, hogy egy szívtelen dög. Ryan Seacrest új műsorában a Knock Knock Live-ban találtam két szívmelengető videót róla.  A sorozatban szereplő sztárok bizonyítják: igenis jó fejek, még akkor is, ha sokaknak fenntartásaik vannak velük szemben. 

 

 

1

Az első felvételen, az énekes Ashley-hez, egy fiatal lányhoz látogatott el, aki legyőzte a rákot, és elmondása szerint nagyon segített neki ebben Justin: Pray című száma. Súlyos betegsége miatt azonban lemaradt a Quinceanera báljáról, amitől nagyon szomorú volt. (A Quinceanera a latin-amerikaiknál nagy ünnep, így avatják nővé a 15.életévüket betöltött lányokat!)
Az énekes ekkor lépett a képbe. Vett neki egy csodaszép ruhát, aztán Limuzinon vitte el egy bálba, ahol igazi szőke hercegként ‘avatta nővé’. Meg kell a szívnek szakadni…

JB második meglepetése is tökéletes volt. Egy templom előtt állt meg, ahol a mit sem sejtő apa Nakia, és kisfia, Noah tartózkodott. A kisfiú Down-szindrómás, és annak ellenére, hogy az orvosok semmi esélyt nem jósoltak arra, hogy valaha is beszél és jár majd, Noah cáfolta a tudományt! Nem hogy beszél, de apjával együtt rap dalt adott elő Justin kérésére. Miután átadott nekik egy 50.000 dollárról szóló csekket, még egy dobszólót is lenyomott a templomban velük. 

És álljon itt még Justin – Pray című száma, amely oly sok embernek adott erőt eddig:

Szerző: Gini Papp – Zacc
(ryanseacrest.com)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!