Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Nézd meg lassításban, hogyan működik a tetoválógép! (videó)

A tetoválások, gyönyörű műalkotások szerintem. Persze mindig vannak kivételek 🙂 Több évezredes kultúrája van, a világ minden táján fellelhető  művészeti ágakból és stílusokból. Nekem is van több, mindegyik tartalommal és jelentéssel bír. Hozzám szólnak, emlékeztetnek valamire, ami értéket képvisel az életemben. Mindig érdekel, amikor egy különösen bonyolult vagy érdekes tetoválást látok, hogy vajon mennyi ideig tarthatott a felvarrása, és mennyire volt fájdalmas a viselője számára.

 

 

1

Nézd meg ezeket a gyönyörű képeket tetovált szülőkről!

Tetoválás egy nagyon érdekes folyamat. Először a kontúr készül el, majd a színezés satírozás illetve amit a minta megkövetel. Egyszerre maximum 4 órát érdemes dolgozni egy emberen, mert ennyi kb. a kibírható fájdalomküszöb. Tehát ha nagyobb mintát szeretnél az valószínűleg több alkalommal készül el, és a bőrnek ezeket a rétegeit érinti:

1

A bőrnek azokat a felső rétegeit érinti a festék, melyek gyakran regenerálják magukat.

Itt egy kép amely megmutatja hogy hol, és milyen mértékben fáj a tetoválás, de persze ez azért mindenkinél más. Teljesen egyén függő a dolog.

2

 

A tökéletes sebgyógyuláshoz nagyon fontos betartanod a higiéniai előírásokat, melyeket elmondanak neked a varrás előtt részletesen és pontosan. 
És most nézzük lassítva, hogyan működik a tetováló gép, hogyan jut a bőrbe a festék.

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!