Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A harapós óvszer tesztelés alá kerül Dél-Afrikában! (videó)

Sonnet Ehlers doktornő nem bízta a véletlenre, nekiállt és kifejlesztette a “harapós óvszert”. Dr Sonnet mindössze 20 esztendős, tapasztalatlan orvosgyakornok volt még, amikor egy barátnőjét idegen, részeg férfiak támadták meg és többször is erőszakot követtek el rajta.

 

 

4

“Emlékszem, ahogy ott ült, olyan gyenge volt, hogy lábra se tudott állni, szinte élő halott volt… azt mondta, >>bárcsak lettek volna fogaim ott lent, lent<<… és akkor semmi másra nem tudtam gondolni, mint hogy muszáj kitalálni valamit a védtelen nők védelmére.”

4

A doktornő évekig fejlesztgette a találmányát, mely akkor és ott ütött szöget a fejében. Mérnökök, nőgyógyász és pszichológus volt elméleti segítsége. A különleges és funkcióját tekintve tökéletes női óvszer, mely a keze alól kikerült, nem csak védelmet biztosít a nem kívánt terhesség és nemi betegségek ellen, de a hívatlan betolakodót is távol tartja. A női kondom kívülről a hagyományos gumik ábrázatát mutatja, belülről azonban gazdagon telített tűhegyes, éles kis fogakkal. A fogacskák hajlékonyak, így beengedik a péniszt, ám szóró-maró-csípő fájdalomérzetet okoznak, eltávolításukra pedig csak orvos képes.

További olvasmány a témában!

4

“Fájdalmas, a férfi pedig nem tud pisilni vagy járni, amíg a kondom a péniszén van. Minél jobban próbálja levenni, annál mélyebbre fúródnak a fogak, a bőrt és a csontokat viszont nem szakítja át a Rape-Axe, így maradandó károsodást nem okoz” – mondta a CNN-nek adott exkluzív interjújában.

Bár sokak szerint a női kondom visszaszoríthatja a nemi erőszakot, egyes vélemények szerint több kárt csinálhat hosszútávon, mint hasznot. Sokak szerint ugyanis a termék használata még erőszakosabbá és kiszámíthatatlanabbá teheti a férfiakat, így csak sebezhetőbbé válnak tehát az áldozatok.

Most mindenesetre – a VB alatt – 30 ezer női kondomot tesztelnek Dél-Afrikában, így hamarosan kiderül, a gyakorlatban hogyan működik a Rape-aXe…  

Szerző: Gini Papp – Zacc
(Forrás: thesun.co.uk, neon)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!