Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Bénult barátnőjének adta a 3 millió forintos nyereményét Lilla!

Az 1 perc és nyersz! vetélkedőben, nem a lexikális tudásra, sokkal inkább az ügyességre, a logikára, a leleményességre van szükség, miközben a feladat teljesítésére csupán egyetlen perc áll rendelkezésre. A játékban csak olyan eszközöket használnak, amelyek minden háztartásban fellelhetők. A fődíj 10 millió forint, de a jelentkező bármikor kiszállhat a már megnyert összeggel. 
Hétfőn este újra startolt  a game show Sebestény Balázzsal, az RTL Klubbon. Ebben láthattuk Barsi Lillát, a 21 éves műkörmös-manikűrös lányt is, aki azért szállt versenybe, hogy barátnőjének segíthessen!

 

 

1

A lány barátnője egy motorbaleset következtében deréktól lefelé teljesen lebénult. Több olyan eszközre van szüksége, ami megkönnyítheti az életét. Ilyen például az ágyból kiemelő szerkezet, ami édesanyját tehermentesíti, valamint az ágy végéhez szerelhető kerékpár, amivel az izmait lehet mozgatni. Az édesanyja a műsorban azt is elmondta, hogy a lánynak lesz egy könyökműtétje is, amihez protézis kell, ami szintén nem kevés pénz.

1

„Középiskolás korunk óta, 7 éve ismerjük egymást mi négyen, és akkor alakult ki ez a baráti társaság” – meséli Lilla.

„Néhány éve Betti motorozott egy barátjával és Alsónémediben kikanyarodott eléjük egy tanuló vezető. A fékezés erejétől repült le Betti, súlyosan megsérült, eltört a bal combcsontja, a jobb könyöke, amit a mai napig nem tud használni, ki kellett venni a lépét, a májának egy darabját, több bordája eltört, és sérültek a gerinccsigolyái, ami a legsúlyosabb mindezek közül. Betti azóta ágyhoz és tolókocsihoz van kötve.”

Lilla pedig úgy segített barátnőjének, hogy számos játékot megnyerve végül 3 millió forinthoz jutott, amit – mint mondta – teljes egészében odaad a lánynak. 
Szeretünk Lilla! Ugye?

P.S. Az előbb beszéltem Bettinával, túl van a műtéten, köszöni jól van 😉

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!