Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Remélem nem a fősodrású médiából szerzed az információkat! (videó)

menekültek érkeznek meg Bécsbe

 

 

Nem, manapság már nem hiszem, hogy jó helyre születtem. Főleg azért, mert a lelkületem teljesen más, mint amit Magyarországon tapasztalatok. A facebook ismerőseim 2 héten belül cserélődtek. Törlés, tiltás, új barátok. A menekültek megoldották, hogy rostálódjanak azok, akikkel teljesen másképp gondolkodunk. Nem vagyok arabbarát, ballib, sem semmi egyéb. Embernek hívnak. Akinek szív dobog a mellkasában és igen, elsírja magát ha nyomorult helyzetben lát valakit. Nem habozik, legyőzi a buta félelmeit és belemegy arccal a történetekbe, amiből persze mindig csak nyerni szokott – utólagos tanulságként -.
Annak ellenére, hogy az önkéntes munka során rengeteg gyönyörű lelkű embert ismertem meg, és látom, hogy a magyar is igen jó ember (az egyszerű, kispénzű emberek leginkább!), manapság úgy érzem nem ez az én hazám mégsem. A tegnap éjszakai autó gyújtogatás, menekült verés még jobban elvette a kedvemet attól, hogy itt maradjak. Én nem tudom mi a franc történik az emberek fejével, főleg az ultrákéval? Ennyire nem félhetnek! Nagy, életerős, szétvarrt agyatlan szivarok, akik rettegnek mint a kislányok. Félelmükben pedig acsarkodnak, uszítanak, verekszenek, gyújtogatnak… De tudod mit, még náluk is félelmetesebbek a közömbösek, és az arctalan, neten gyűlölködők…

Tudod, az igazság az, hogy tök ciki lett itt élni. Baba születik a tranzitban a kövön? XXI.század van könyörgöm! Tudod mi történik Németországban – minden ellenkező információd ellenére is -?
A fél város tüntet Ausztriában azért, hogy az EU szabályozás ellenére is nyissák meg a határokat és engedjék be ezt a megtépázott tömeget, hogy végre megpihenhessenek! A németek pedig szinte egyhangúan egyetértettek Angela Merkellel, és mindenhol ünnepelték a hírt, hogy mindenkit befogadnak. A müncheni pályaudvaron annyi önkéntes segítő és adakozó gyűlt össze a fogadásukra, hogy sajtóközleményben kellett kérni, hogy ne vigyenek több adományt mert már nincs hol tárolni! (Az információ egy ottani önkéntes barátomtól származik!)
A másik ami meglepő, hogy a legkisebb városban is kiteszik a szolgáltatók, orvosok, üzletek a táblát az ablakukba, portálokra függesztik ki: REFUGEES WELCOME! – ergo gyere be nyugodtan, ha szükséged van valamire…

Kezit csókolom… tessék lejönni a tévéről, mert a leggyilkosabb betegséget terjeszti, a gyűlöletet!

Szerző : Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!