Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Levegőt sem veszel ha meghallod az utcán ücsörgő férfi hangját! (videó)

Vannak hangok, amelyeket csak egyszer kell hallanod, soha többé nem szabadulsz tőlük.  Azok, akik libabőrössé tesznek, úgy érzed kitágul a szíved, és az egész világ belefér. Azok, amikről pontosan tudod, megérintették a MAG-odat. A lelkedet.

 

 

Amikor megláttam/hallottam Hubertus von Garnier -t, elvesztem.

1
Elfelejtettem, hogy mit csináltam addig. Szúrni kezdett az orrom, és bepárásodott a szemem. Mert a lélek jelez. Jelzi, hogy megérintette valami. Ennél pontosabban semmi nem méri a tetszésedet.

Hallgasd meg mi az, ami ennyire lenyűgözött, lejjebb pedig találsz néhány információt Róla:

Ő egyike azoknak, akik nem léteznek zene nélkül.
A Bodeni-tó partján, Rielasingen-Worblingenben él. 14 évvel ezelőtt lépett először színpadra, amikor egy banda felfedezte magának. Ebben látta a jövőjét, azt hogy a hobbijából élhet, amikor még egy boltban dolgozott. Turnézni kezdtek Svájcban, Ausztriában és Németországban, a hegyekben. Nagyon élvezte ezt az életmódot. A 90′-es évek elején igazi feltörekvőnek számítottak.

Majd 1997-ben  – Horvátországban – megismerkedett egy nővel, beköszöntött a szerelem vele, akiért mindent feladott. A nő kérésére Horvátországban, az Ő hazájában telepedtek le. De az álom, hogy boldogan élnek, míg meg nem halnak, 5 év múlva szertefoszlott, és Hubertus teljesen lenullázva, kisemmizve telepedett haza, Németországba. Nem maradt számára semmi, csak a zene.

Az utcán, esküvőkön, kisebb rendezvényeken kezdett el énekelni, amit terápiaként is használt, hogy feldolgozza az érzéseit. És az emberek ezt észrevették. Megérezték, hogy őszinték ezek a dalok.
Kezdte munkaként is felfogni az utcazenélést. Reggel korán felkelt, beutazott Konstanzba, majd este 5-6 körül ért haza. Az emberek biztatni kezdték, hogy mutassa meg magát tehetségkutatókon.
Eleinte képtelen volt bízni magában. A videóban hallott ‘Hello’ című számot adta elő élete első nagy nyilvánosság előtti megmérettetésén.
A közönség álló ovációval ünnepelte hosszan, és a TV-k előtt ülők is megrendültek a tehetségén, és alázatán.

Lélekembernek is nevezik, mert érzik rajta a mélységet.

Hubertus nemesi származású, de ez, a művész neve.
Imádja a fekete zenét, és a rájuk oly jellemző soul számokat énekli a legszívesebben.
Az első nagy példaképei voltak Stevie Wonder és Ray Charles, valamint  Tony Bennett és Frank Sinatra is megérintette, hatással voltak  rá.

És megtörtént a csoda, idén ősszel kiadják Hubertus első albumát!

1
Részemről…, én alig várom!

Végezetül megszállottságom egyik állomása álljon még itt. Ha valamit csinálok, azt általában nagyon. Így esett, hogy a Faith No More : Easy (eredetileg Lionel Richie) számát egy cd-re pontosan 24-szer írtam fel, csak azért ennyiszer, mert nem volt a lemezen több hely. Így a kocsiban is végtelenítve hallgathattam. Mit hallgathattam? Extázisban ordíthattam velük 🙂
Szóval Hubertustól ez is tökéletes. Én már csak tudom 😉

Hidd el, ŐT is érdemes meghallgatnod!

Szerző: Gini Papp – Zacc 
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!