Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Lenyűgöző fotósorozat és beszélgetés, alaposan kitetovált emberekkel (fotók)

Alan Powdrill, egy londoni fotós, aki annak ellenére, hogy rá még egy ékezet sincs varrva, sorozatot készített alaposan kitetovált emberekkel. Hogy miért? Kíváncsiságból. Úgy gondolta többet szeretne tudni a miértekről, mi motiválta őket arra, hogy “színesbőrűekké” váljanak. Személyes érzéseikről, mintáikról kérdezte őket, miközben fotózott, így jött létre Covered /Eltakarva/ című projektje. 
Az előtte-utána stílusú képek mutatják az alanyokat ruhában, majd anélkül, saját környezetükben. 

 

 

1

 

Kezdjünk James fotójával. Ma már picit mosoly magán, amikor arról mesél, hogy 16 éves korában, csak egy gyíkocskát viselt a csípőjére tetoválva, szülei mégis megkérdezték tőle: Fiam, hogy fogsz így munkát kapni?

1

Darren egy kicsit keményebb fiú, azt mondja, szereti a tetoválásait és akinek nem tetszenek, az ne nézze, ilyen egyszerű ez. 

1

Ness arról beszél, hogy imádja a tetoválásait, és szereti nézni ahogyan változnak a korral, a bőre tónusának változásával, akárcsak a ráncait.

1

1

Még nem álltam le a tetoválással. Rohadtul fáj, mint a sz*r, de nem fogok változtatni magamon a világ nyomására, ez vagyok én – mondja Uno (lent).

1

Milyen idősen fogom úgy gondolni, hogy már elég a tetoválásból? Soha – mondja Dan (lent).

1

Kenny azt mondja szereti a tetoválásait, ez egy életforma számára (lent).

1

1

1

Kimmy elmeséli, hogy kedvenc bandája, a KISS felvarrása nagyon fájdalmas emléke, de nem bánja, mert úgy érzi, hogy így kimutathatta elkötelezettségét az együttes iránt (lent).

1

Stefano imádja a tetoválásait milliméterről milliméterre, mert 17 év kellett ahhoz, hogy elkészüljön. Ez a saját története, és a háta pontosan úgy néz ki most, ahogyan megálmodta (lent).

1

Izzy arról beszél, hogy imád más lenni, mint a többiek, és mindennap megkérdezik róluk. Az emberektől pozitív reakciókat kap. Arra figyelmeztet, hogy az olcsó tetoválások nem jók, a jó tetoválásokat meg kell fizetni (lent).

1

Lilianna nem fél attól, hogy megbánja később a tetoválásait. Mindegyikre szívből vágyott és hozzá tartoznak már. Biztos benne, hogy nem fogja meggondolni magát az idő múlásával sem (lent).

1

Patrick 13 éves volt, amikor az első tetoválását készíttette. 10 évig titokban tartotta mások előtt (len1

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás: alanpowdrill.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!