Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Mibe fogadunk, hogy bevállalnád a férfi melóját?

Homlokodra csapsz és felkiáltasz ha megtudod mit csinál: “Anyám, miért nem én találtam ezt ki?”.
Robert Samuel hivatásos sorban álló. 

 

 

4

Robert 1-2 napig is sorba áll helyetted, például az új iPhone-ra várni, hogy te addig békésen aludj, de elsők között hozzájuthass a hőn áhított kütyüdhöz! Hát, milyen okos már a pali?!
Díjazása így néz ki: 
– első óra 25 $
– minden további fél óra 10 $. Így hetente nagyjából 1000 $ a fizetése. 
Lefordítom neked napi árfolyamon forintra: 280 350,00 HUF/hét(!).
A férfi az AT & T értékesítési képviselője volt, de elvesztette a munkáját, gyorsan kellett hát extra pénzhez jutnia.  Mielőtt az  iPhone 5-ös piacra került, feladott egy hirdetést, miszerint 100 dollárért sorba áll ahelyett, aki nem kíván az utcán éjszakázni, de minden vágya ez a telefon. Első megbízása alkalmával 325 dollárt keresett.

Az ötlet annyira bevállt, hogy 2012.decemberében megalapított a Same Ole Line Dudes (SOLD Inc.) nevű cégét, melyben több barátja is alkalmazottja lett. A cége irányítása mellett egy luxus épület portásaként is dolgozik. Elmondása szerint legtöbb megbízása hétköznapi emberektől érkezik, akik nem tudnak a munkahelyükről annyi időre ellógni, hogy sorba álljanak egy koncert jegyért, az új Xbox-ért, vagy kedvenc kosárcsapatuk meccsére szeretnének eljutni. Cége ma már alulról építkezik, szájról-szájra terjednek, ajánlják őket az elfoglalt emberek egymásnak. De nem ritka ma sem, hogy odamegy a fáradtan, fázósan bóbiskolókhoz a sorba és elmondja miben áll az ajánlata, azok pedig szívesebben fizetik meg és kiállnak a sorból. Így szintén újabb kuncsaftokhoz jut. Ma már nem csak egy Samuel nevű srác, akit vadászni kell, hanem egy hálózat vezetője, akikről tudják az emberek, hogy megbízással fordulhatnak hozzá. Kinőtte magát. Legutóbb a Meatpacking Districtben lévő Apple Store előtt ácsorgott 48 órán keresztül, egy iPhone 6s-re várva. Összecsukható ágyban aludt, gyors kaján élt, és igen, jól számoltok, 1200 dollárt kapott a melóért.

Na, kicserélne vele?

Szerző: Gini Papp – Zacc
(forrás: businessinsider.com)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!