Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A nap képe #36 – “most én vagyok a lábad nagyi”

Napok óta nézem a Facebookon keringő képet, és mindig gondolkodóba ejt. Giancarlo Murisciano töltötte fel facebook oldalára a következő képet, melyhez magyarázatot is fűzött:

 

 

2

A férfi még gyermekkorában vesztette el szüleit, az ölében ülő nagymamája nevelte fel. A  87 éves, Altzheimer-kórban szenvedő nénivel köszöntötte az új évet idén (is) Giancarlo, mert tudja, hogy szüksége van a törődésére, és szeretne visszaadni valamit abból a szeretetből, mellyel őt halmozta el egész eddigi életében.

“Még akkor is… ez a szeretet… Talán nem ez volt életem legjobb szilvesztere. De ez is része volt az életemnek. Egyszer voltak lábaid nagyi, most én vagyok a lábaid, és szeretném ha ezt félelem és szégyen nélkül fogadnád el. Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy úgy élje az életét, és hozzon döntéseket, hogy azt később se bánja meg. Könnyű szép szavakat írni a facebookon vagy egyéb helyeken, de sokkal inkább jelen kell lennünk azok életében, akiknek szükségük van ránk. Az én kívánságom 2015-re az, hogy boldogságot és mosolyt csempészhessek a nagymamám életébe, óvhassam és kényelmessé tegyem az életét, amíg csak velünk van…”

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!