Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Így reagált Eminem amikor eljutott hozzá 10 éves rajongója fotója!

2

 

 

Lehetséges, hogy Teejay Stainer-nél nincs nagyobb rajongója az amerikai rappernek, Eminemnek. Az énekes életét sok tragédia kísérte végig gyerekkorától fogva, ezért karrierjének egy bizonyos pontján felvette a Slim Shady nevet is, mely személyiségének sötétebb és gyengébb oldalát mutatta meg. Eminem életének ezen pontján rájött, zenei ambíciója az egyetlen mód, aminek segítségével elmenekülhet boldogtalan élete elől. Szembe kell szállnia az elvárásokkal. A kisfiú, akinek jobb lábát amputálni kellett boka felett és pici kora óta protézissel élt, ezzel a gondolattal azonosult, neki is szembe kell szállnia ezzel. Talán nem véletlen, hogy szülei sokszor tették be neki halkan Eminem számait az elalváshoz.

2

Még csak 14 hónapos volt, amikor elvesztette a lábát, gyakorlatilag a műlábbal együtt nőtt. Szülei támogatják rajongásában, és megtesznek mindent, hogy a végtagok úgy nézhessenek ki, ahogy a kisfiuk megtervezi. Ezért hát Eminemmel dekorált protéziseit szereti a leginkább felcsatolni.

2

 Fotó: Twitter

“TeeJay Stainernek hívak, és az angliai Andoverben élek. Műlábat viselek. Ez az én Eminemes műlábam, amit magam készítettem. Szeretném, ha Eminem is látná. Köszönöm” 

Ez olvasható a táblán, melyet az őt kezelő kórházi osztály dolgozói raktak ki a Twitter oldalukra, és mindannyiuk legnagyobb meglepetésére az üzenet eljutott a világsztárhoz, aki a 2012-ben megjelent Recovery című Grammy-nyertes albumának dedikált példányát küldte el TeeJay-nek a következő szavakkal:

 “TeeJay, láttam a képet és olvastam az üzenetedet! Köszönjük a támogatást! Slim Shady”

2

A Daily Echo magazin megkereste a Stainer családot, hogy megtudják, milyen érzés volt a tízéves kisfiú számára, hogy a története eljutott a példaképéhez.

Nagyon meglepődtem, amikor megláttam a CD-t. Szerettem volna megköszönni neki, amiért a zenéje olyan sok mindenen átsegített, és megmutatni neki, milyen elszánt vagyok. Azt hiszem, azért a Recovery-t küldte el nekem, mert én magam is a felépülés útján járok.

A teljes munkaidős háromgyermekes anya Georgina (28) azt mondta:

“Az apja és én is a hip-hop rajongói vagyunk, így TeeJay egész életében Eminemet hallgatott. Mindig is magyaráztuk neki a dalszövegek jelentését, azt ahogyan a nehéz idők túléléséről beszél az énekes. Az hiszem ez bátorsággal tölti el.”

Az apa (30) így beszél erről:

“TeeJay nagyon szereti Eminemet azért, mert a semmiből épített egy hatalmas karriert, ezért hősnek tartja. Bár az orvosok azt mondták soha nem fog fára mászni vagy kosárlabdázni, talán a járás is nehezére fog esni, a fiunk már sportol is. Úgy fut, mint bármelyik más 10 éves fiú. Ő Eminemből meríti az erejét.”

2 

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!