Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Bekapcsolódnál egy ilyen fergeteg buliba utazás közben? (videó)

„Helló, srácok! Nem pénzre van szükségem, csak szeretnék egy kis vidámságot. Táncos mulatságba kezdek” – ezekkel a szavakkal köszöntötte utastársait egy öltönyös, csokornyakkendős férfi, aki felszállt egy perthi városi vasúti szerelvényre.

 

 

1

A jelenet egy videón látható, amely szeptember 3-án került fel a YouTube-ra, és a napokban kezdett el terjedni.

A fickó a szokatlan belépő után elmondta, hogy azért csinálja ezt, mert tudja, hogy mindenkinek van egy története, amit szívesen elmesélne, ezért ő most szeretné „megtörni a jeget”. Örülne, ha bárki beszállna a táncba, de ha valaki inkább csak tapsolna, akkor se fogja vissza magát.

Aztán felcsendül James Brown slágere, az I feel good.

Nézd meg itt, hogyan ráztak egy párizsi metrón a Boney M slágerére!

A – videó végén is olvasható – végkövetkeztetés: ha egy bulit el tudunk kezdeni, akkor mi gátol minket abban, hogy beszélgessünk egymással?

Egyébként egy Peter Sharp nevű fickó a főszereplő, aki többször is belefogott már hasonló társadalmi kísérletekbe, méghozzá azzal a céllal, hogy lebontsa az ismeretlen emberek közti láthatatlan falakat. Egyszer például kiállt egy térre bekötött szemmel, és kitett egy táblát maga elé a következő felirattal: „Megbízom benned. Te is megbízol bennem? Ölelj meg.” Vajon megölelnénk egy bekötött szemű ismeretlen embert?

Peter nem állt ám le, itt a következő megmozdulása! 😀

Közreadta : Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!