Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ha szerelem nélkül mész végig az úton, nem is éltél!

“„A csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák. Nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ.”  
(Weöres Sándor)

 

 

Érezted már ezt a mindent elsöprő erőt? Ami akkora energiával töltött fel, hogy bármire képesnek hitted magad? Sajnáltad az időt az alvásra, mert nem tudtál magadról és nem ölelhetted a másikat arra a pár órára? Szerettél volna úgy elaludni, hogy legszívesebben belebújtál volna a testébe, hogy eggyé olvadj vele arra a kis időre is? Féltél-e már attól, hogy szétreped a mellkasod, és kezedben fogod tartani a szerelemtől hatalmasra nőtt szíved? Kaptál-e olyan erőt, amivel hegyeket tudtál volna megmozdítani, csak a gondolatától annak, hogy hamarosan újra látod a kedvesed? Számoltad-e már a perceket nyugtalanul, ami még elválaszt attól, hogy hallhasd a hangját? Gondoltad-e már, hogy megőrülsz, ha nem ölelheted át azonnal? Könnyeztél-e már a boldogságtól, amikor magad elé idézted az arcát? Végigfutott-e már rajtad az áramütésszerű borzongás, ha felidézted a csókját?
Ha ezek nem történtek meg veled, akkor itt az ideje, hogy megnyílj a lehetőség számára!

4

(  Részlet a Szerelmünk lapjai c. filmből ) 

A szexualitás frekvenciái, avagy önismeret a partnereden keresztül – könyvrészlet ITT!

Tudod, létezik ilyen szerelem. A végzetes, a mindent elsöprő, az igazi. Amikor reggel úgy ébredsz, hogy minden a szokott medrében halad, és még csak nem is sejted mi vár rád. De a sorskerék csattogva halad a maga útján, olyan gyorsan, hogy gyakran beleszédülsz. Este már úgy hajtod álomra a fejed, hogy pillangók szárnyai verődnek a gyomorszájadhoz, és csak forgolódsz, mert egy arc tolakszik az elmédbe. Egy arc, akit aznap láttál csupán, akivel talán még szót sem váltottál, de határozottan tudtad, hogy nem véletlenül érkezett az életedbe. Mert nem engedi, hogy elfelejtsd. Ez az első és legerősebb jel, talán hálás leszel a sorsnak, és magadnak, ha nyitva maradsz a lehetőségre.

1

( Részlet a Ha eljön Joe Black c. filmből )

Kattints ide és nézd végig az 52 éves Brad Pitt változását képekben!

“Várunk, és közben szépen, lassan eltelik az Életünk…
Várunk. Az idő múlik. De mi csak várunk.
A pillanat elmúlik és a múlt része lesz. És mi csak várunk.
Várjuk, hogy elmúljon a hideg, hogy elálljon az eső, hogy véget érjen a fárasztó nap, hogy elteljen a hét, hogy hazamehessünk, hogy elmehessünk, hogy egy jobb helyen legyünk, hogy elmúljon az unalom, hogy elmúljon a bánat, hogy megértsük, hogy elfelejtsük, hogy megbocsássunk, hogy megbocsássanak, hogy kisüssön a nap, hogy eljöjjön az igazi, hogy viszont lássuk Őt, hogy eljöjjön a nagy nap, hogy eljöjjön a nagy lehetőség, hogy erősek legyünk, hogy megmerjük tenni, hogy változzanak a dolgok…
Várjuk, hogy elkezdődjön, várjuk, hogy elmúljon…
Csak várunk. Mindannyian mást. És sokszor csak a várakozásnak élünk, amely betölti mindennapjainkat, óráinkat, perceinket és eközben elfelejtünk a pillanatnak élni… Elfeledkezünk a pillanatról, amely a kezünkben van, amely mindvégig a kezünkben volt és közben elillan…
Várunk… és közben szépen… lassan eltelik az Életünk…”
(Részlet a Ha eljön Joe Black c. filmből)

Feldmár András idézeteit ne hagyd ki! Kattints IDE!

Ne, ezt a hibát ne kövesd el! Engedd be a tapasztalatokat, légy önmagad, színjátszás és álarcok nélkül, pőrén, teljes valódban, mert csak akkor kapható meg az igazi lelki társ, aki előtt szabadon viselkedhetsz, aki TÉGED lát. És akkor végre hazaérkezel, otthon leszel. Ha Ő az, valóban Ő, azt tudni fogod. Mert az első pillanattól ISMER, belát az akaratlanul felvett álcahálód alá is, és segít kimászni alóla. Úgy fog elfogadni ahogyan vagy, és ha játszmázol kedvesen rávilágít, gyengéden segít a változásban.
Néha muszáj elengedni a mérlegelést, gyanakvást, kételkedést. Kezdj el hinni abban, hogy a dolgaid működni fognak, nem kell hozzá az állandó analizálás. Lehet, hogy nem úgy fognak történni az események ahogy tervezted, mégis pontosan úgy, ahogyan azokat valamikor réges-régen, földre érkezésedet megelőzően akartad.
Ne tedd tönkre azt, ami még el sem kezdődött.

Véletlenek nincsenek, ha valaki belép az életedbe, az azért történik, mert valamilyen információt hordoztok egymás számára. Dolgotok van egymással. Ne ellenkezz, ágálj ez ellen, csak figyeld, mint egy külső szemlélő. Mi a közös sztoritok? Precíz tervvel érkezünk, nincs más dolgunk, mint felismerni ezeket a tanításokat.
A szerelem, a párkapcsolat, a karma AKNAMEZEJE. Ez nem rossz! Ez egy életfeladat, ami segít minőségi ugrásokat tenni a saját lelkünk útján. A szerelmek szinte soha nem első találkozások. Ebben az életben talán igen, de egy régi-régiben nagyon is ismertétek egymást.
Jelenlegi kapcsolatotok legfontosabb feladata, hogy őszintén adjátok magatokat, és szeressetek feltétel nélkül. Ez a karmatükör. Segíts a másiknak, hogy meglássa magát benned, és akkor Te is belenézhetsz a tiszta képért – magadról -.

A társainkat ajándékba kapjuk magunk mellé, hogy kísérjenek az életünk egy bizonyos szakaszában, de az is lehet, hogy végig…
Tekints magadra is így, ajándék vagy a párod mellett, ezért nem birtokolhat vagy uralkodhat feletted. A tanácsaival sem fojthat meg. Te AJÁNDÉK vagy a számára. Különleges érzéseket, illatokat, hangulatot csempésztek egymás életébe, megajándékozzátok egymást magatokkal. Ezek a találkozások láthatatlan kezek munkái, és a szeretet hálószerű szövedékének eredménye, ami mindig is összekötött benneteket. Ezért nem felejtjük el soha azt, aki valóban szerelem volt.

Legyél  bárahány éves is tudd, hogy soha nincs késő az újrakezdéshez! Mindegy hány zsákutcába szaladtál be, ki vagy, merre jártál, és hány éves vagy, az egész élet az újrakezdésről és az utazásról szól. Az útitársaid bármikor és bárhol becsatlakozhatnak.

A menekülés nem szabadság. 
“Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél…”

Ha kapuzárási pániktól szenvedsz, ez a te olvasnivalód! 😀 Kattints ide!

Miért jó apu testű pasial randizni? Kattints ide, megtudod! 😀

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!