Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

2015 legmeghatóbb esküvői fotója!

Nem sokkal kilencedik születésnapja előtt veszítette kisfiát Anna Bozman Thompson, a gyermek hiába esett át csontvelő transzplantáción és kapott egy sor agresszív kezelést, a leukémia legyűrte a szervezetét. 

 

 

4.3

A gyönyörű kisfiú, Lake, a kilencedik életévét már nem élhette meg

Lake idén májusban hunyt el, hiánya óriási súllyal nehezedet édesanyjára, de párjára Travisre és két kisebb gyermekére is, akik nagyon ragaszkodtak bátyjukhoz. De az életnek valamiképpen mennie kell tovább, még ha úgy érzi is az ember, hogy egy része belehalt a tragédiába. Anna és Travis, múlt hónapban összeházasodott, de életük nagy napja nem volt teljesen tökéletes, Anna kisfia Lake, nem lehetett már jelen. A temérdek gyönyörű esküvői fotó egyikén sem volt rajta a fia. Ezért megkérte barátnőjét, a fotós Brandy Angelt, hogy készítsen egy speciális fotót, rászerkesztve Laket is. Brandy és a szintén fotós Paul Woodward össze is hozták számára a hőn áhított képet.
(Brandy Angelnek van egy non-profit alapítványa, mely gyógyíthatatlan daganatos gyerekekről és családjukról készít képeket. Be the Change néven működik.)

Nézd meg – IDE kattintva – ezeket a megható esküvői fotókat is!

4.1

„Jobban akartam ezt a fotót, mint ahogy azt bárki el tudja képzelni. (…) Ez a teljes családom. (…)”

Anna nagyon félt az esküvői fotózástól alapból is, mert még soha nem készült előtte olyan családi fotójuk, ahonnan Lake hiányzott volna. Alig várta, hogy megkapja a montázsolt képet is, mely először nagyon összetörte a szívét, de a kezdeti szorongása teljesen elpárolgott minél tovább nézte. 
Soha nem akart semmit ennyire még, mint ezt a képet… Lake a leukémia legagresszívabb fajtájával találkozott, 8 hasonló betegségben szenvedő társa közül egyedül az övé volt legyőzhetetlenül erős.

4.1
A minap Lake kisöccse születésnapi kártyákat rajzolt, amivel meghívja kis barátait majd az ünnepségre. Egy szivárvány volt a képen és még valami. Anna megkérdezte tőle, mit rajzolt pontosan, mire a kisgyermek ezt válaszolta:
– Nem látod anya? Az ott a bátyám angyal szárnyakkal.
Bár az anyja szíve mosolygott, mégis fájtak a szavak, mert miért kell egy 5 éves gyermeknek a testvérét angyalként lerajzolnia…?

4.1

Anna elkötelezett élharcosa azóta annak, hogy minél hamarabb megtalálják a rák ellenszerét, és rendszeres  önkéntese a kórháznak, ahol kisfiát is ápolták.

Szerző: Gini Papp – Zacc
(dailymail.co.uk. – Prayers for Lake Bozman fb oldal)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!