Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Légy az az energia, ami megjelenik a világban!

Dain Heer Facebook írása cseng számomra ma a legszebben a franciaországi tragédia kapcsán. Arra összpontosít, ami az igazi lényeg, útmutatást ad arra vonatkozóan is, mit tehetünk együtt és egyénenként a jelenlegi helyzetben. Mi az, ami valóban változást idéz elő. 

 

 

2

“Párizsi testvéreink, veletek vagyunk! Mint ennek a gyönyörű bolygónak a polgárai…ami egyikünkkel történik az történik mindegyikünkkel.

Néha a legnagyobb tragédiával a legnagyobb lehetőségek jönnek. Néha ez az, amire szükségünk van, hogy felébredjünk az apátia szendergéséből.

Nincs feltétlenül mindennel kapcsolatban választásunk, ami teremtődik a világunkban, de azt megválaszthatjuk, hogy hogyan reagálunk.

Hajlandóak lennénk-e mind megkérdezni, hogy milyen hozzájárulások lehetünk, hogy biztosak legyünk, hogy ez nem történik meg a bolygónkon többé?

Meg fog történni valahol máshol? Talán. De ha hajlandóak vagyunk fellépni és azzá válni, ami megváltoztatja a világunkat és ezt a valóságot, hogy ez ne történhessen meg a városainkban, országainkban, bárhol a világon?

Kelet, vagy nyugat, nem számít. Mindannyian együtt élünk ezen a bolygón.

Most van itt az ideje, hogy a lehetőség és éberség hangjai megszólaljanak? Itt az ideje, hogy abbahagyjuk a hallgatást. Ha szeretnél valami mást látni a világodként, LÉGY az az energia, ami megjelenik a világban!

Tudd, hogy ez létezhet! Ne tagadd le! Ne érvénytelenítsd! Hagyd abba, hogy azt hiszed nincs értéke. Az éberséged valami teljesen másról, valamilyen lehetőségről, az, aminek a legnagyobb értéke van ilyen időkben.

Mit tudsz, ami megváltoztathatja a bolygónk jövőjének az arcát, amit eddig nem választottál?

Ha elismernénk ezt a bolygót, mint az otthonunkat, mit választanánk, amit eddig még nem tettünk? És ha választanánk, mi történhetne, ami eddig nem történhetett meg?

Ne engedjük a bolygónk jövőjét azoknak a kezébe, akik a leghangosabban kiabálnak és a legjobban gyűlölnek!

Vegyük vissza a jövőnket, és ismerjük fel, hogy megvan a kapacitásunk, hogy egy kedvesebb, gyengédebb, befogadóbb, kevésbé ítélkező világot teremtsünk!

Karnyújtásnyira van!

Együtt meg tudjuk teremteni!

Ha nem mi, akkor kicsoda? Ha nem most, akkor mikor?”

Közreadta: Gini Papp – Zacc 

(ITT pedig a saját gondolataimat osztottam meg a témában)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!