Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Az őrangyalok köztünk járnak

Egy rendkívüli kisfilmet hoztam ma, ami olyan erőteljes, hogy reményeim szerint sok szívet megérint majd.

 

 

Sok, nagyon sok példát mutattam már ebben a blogban a hajléktalanok kiemelkedő, példamutató gondolkodásáról, tetteiről. (Például ITT is!)
Azért szeretem ezt a témát különösen, mert spirituális ember vagyok, aki pontosan tudja, hogy nagy részük azért vállalta ezt a nyomorúságos életet, hogy tanítson, és segítsen vele. Tükröt tart elénk. 
Megismerjük magunkat azon keresztül is, ahogyan rájuk gondolunk. 

Mielőtt újra lejövünk égi lakhelyünkről, pontos forgatókönyvet készítünk arról, mit szeretnénk megtanulni/tanítani az életidőnk alatt. Mint egy színdarabot, olyan pontossággal. Résztvevők, helyszínek, történetek… Mindezt azért, hogy fejlődhessünk, egyre magasabb minőségben gondolkodhassunk, létezhessünk, ezzel változtatva a világot is.
Shakespeare nem állt távol az igazságtól, amikor elhagyta a tollát az “Ahogy tetszik”-ben: Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében…”

Szóval a legfejlettebb lelkek (6-os szintű) gyakran vállalnak olyan sorsot, amire nem is gondolnál. Ők nem elnökök és menő vállalkozók, nem bizony. Pénztárosok, takarítók, kétkezi munkások, de gyakran orvosok, ápolónők, és nem ritkán hajléktalanok, abszolút nincstelenek. Van benne logika, nemde? Ezekkel az általános ‘szerepekkel’ sokat tanulnak ők maguk is az életről, így saját magukról is. És bizony bennünket is változtatnak szépen.

Aztán előfordul, hogy őrangyalok járnak-kelnek közöttünk, akik picit besegítenek a folyamatokba. Talán te magad is gyakran találkozol eggyel, ahogy egy aluljáróban ülve nézett rád nyílt tekintettel, vagy idős néniként kínálta virágcsokrát, süteményét az utcán ácsorogva. Nem is gondolnád milyen fontos találkozások lehetnek ezek, mi minden változik tőlük benned. És mi mindent mulasztasz el, ha észre sem veszed őket…

Kattints IDE és nézd meg Cristiano Ronaldot, amint hajléktalannak öltözve vegyül az emberek között!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!