Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Karok nélkül született, lábbal tetovál!

A 27 éves Brian Tagalog karok nélkül született, de ő ez soha nem élte meg súlyos sorscsapásként, teljes életet élt.
Megtanulta hogyan kell lábbal elvégezni a hétköznapi feladatokat, de még azokat is, amire én a kezeimmel sem vagyok képes. Hogy mi az amiben lepipál? Ő például tud repülőt vezetni és tetoválni is!

 

 

3

Forrás

A Hawaii-on, Honoluluban született férfi, Arizonába költözött családjával, ahol az egyetemet is elvégezte. Mindig is érdeklődést mutatott a rajz iránt, és fejébe vette, hogy tetováló művész lesz. Nem sok ember adott esélyt neki, de addig csiszolta rajztudását a lábával, hogy nagynénje megvásárolta első tetováló gépét, amivel kitanulta a szakmát.

ITT találod a végtagok nélküli földművest! Jól olvasod, földműves! 🙂

3

Angie Tagalog, Brian anyja bevallotta, hogy azon a napon, amikor világra hozta fiát, nagyon kiborult. Az első évben, szinte minden nap sír. Hébe-hóba még mindig. De soha nem rejtegette a világ elől. 

3
Brian 11 évvel ezelőtt vált hitelesített tetováló művésszé, de az elhelyezkedése nem sikerült. Számos tetováló stúdiót keresett fel, de csak ígéreteket kapott. Soha nem hívták vissza sehonnan, de ahelyett, hogy feladta volna, úgy döntött, hogy önmaga főnöke lesz. Megnyitotta Tattoo by Foot nevű üzletét és ténylegesen lábbal tetoválja ügyfeleit. 

3

Brian tökéletesen kidolgozta saját technikáját, ügyfelei egytől-egyig meg vannak elégedve munkáival, és visszajárnak hozzá.

3

Láttad már lassításban, hogy működik a tetoválógép?

3

A vállalhatatlan tetoválásokat ki ne hagyd! Kattints IDE!

3

Nézd meg Briant tetoválás közben:


Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás: Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!