Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A hajléktalan és kutyájának karácsonyi csodája

Steve Anthony egy hajléktalan férfi, és kutyája River, egy “karácsonyi csodát” tapasztalhatott meg, történt ugyanis, hogy a kutyust elütötte egy autós, aki nem állt meg, hanem tovább hajtott. Persze nem ez volt a csoda…

1

 

 

Steve és River

Steve, aki a csontrák végső stádiumában van, egy karácsonyfákat árusító helyen dolgozott Roseville-ben Kaliforniában, amikor Rivert elütötte az ember, aki meg sem állt. Az utána jövő autós, Jennifer Martin viszont azonnal kiszállt, hogy segítsen. Máris elvitte őket az Állatkórházba, majd odaadta pénztárcájából a gyógyíttatáshoz szükséges összeget a férfinek. Steve tudta, hogy segítségre lenne szüksége ahhoz, hogy törődjön majd valaki a 9 hónapos Riverrel, és megkérte Jennifert, hogy segítsen ebben. A nő azonnal kampányolni kezdett a Facebook-on, hogy anyagi forrást találjon számukra. Az Állatkórház is beszállt, és felvette a kapcsolatot a Chester Alapítvánnyal, hogy a segítségüket kérjék River érdekében.

2

“Ha nem mentették volna meg, én is River után mentem volna!”

48 órán belül áradni kezdtek a támogatásra szánt összegek, több mint 9.000 $-t adtak össze az emberek River és Steve számára. Az orvosi költségek fedezve lettek, a kutyust megműtötték, és most pihen. A pénz nem csak River felépülését fedezte, hanem abban is segítség, hogy a lakhatásuk megoldódjon, amire szintén égető szükségük volt. Steve és River egy barlangban éltek, de majd egy hétig motelben lakhattak, míg a kutyus lábadozott. A Chester Alapítványon keresztül is megnyilvánult az emberek nagylelkűsége, és az adományok elkezdtek ömleni. Kedvességüknek köszönhetően egy lakóautóhoz jutottak és a férfi munkát is kapott tőlük.
Ez Steve és River karácsonyi csodája. 

Szerző: Gini Papp – Zacc
(eredeti történet: kidnessblog)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!