Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

2015 lélekmelengető képei, óriási gyűjteményben

Nagyon szeretem az ilyen összefoglalókat, mert mindkét blogom – elsősorban – arra született, hogy megmutassam a világ jó oldalát. Ellensúlyozni szeretném némiképp a média mindent beterítő mocskát, ami azt igyekszik elhitetni velünk, hogy félelemben, bizalmatlanságban kell élnünk. A következő képek legtöbbjéről ebben a blogban találtál is bejegyzést, akár videó formában is, de ha visszatekered az évet, láthatsz még ennél is több pozitív, lelkesítő sztorit.

 

 

Elcsípett kép volt, amikor egy fiúnak meggyűlt a baja a nyakkendő kötéssel, mire egy idegen bácsi odalépett hozzá és lépésről-lépésre megtanította.

papa

A kislányok, akik kabátokat gyűjtöttek, majd az utcán akasztgatták ki őket, hogy a rászorulók elvihessék őket. 

kabi

ITT láthatsz 21 gyönyörű, emberi pillanatot!

Aztán ITT találhattad a bejegyzést az alábbi képről, ahol egy görögországi kávézót láthatsz, melybe éjszakára kóbor kutyákat fogad be a tulajdonosa.

papa

/ Az “Emberségből jeles” sorozatomat ITT találod meg! /

Itt azt láthatod, hogy összefogással rendezik annak a férfinek a kertjét, aki fűnyírás közben szívrohamot kapott. Mire ellátták a kórházban és hazavitték, teljesen rendben találta a háza táját. 

kabi

A férfi, aki a piacon élő teknősök vásárolt meg azért, hogy visszavigye őket a tengerbe

teki

Ezt jó ideje csinálják barátaim halakkal itthon, mint ahogy az alábbi videóban is láthatod. Karácsony előtt felvásároltak most is 225 kiló pontyot, és visszavitték őket a Dunába. Most azért pont ennyit, mert ennyi pénz gyűlt össze rá. Az ‘élet adásának – és visszaadásának – szertartása’ Tibetben mindennapos dolog, ezt végzik el itthon ők is rendszeresen. Így:

 

A 97 éves, friss diplomás néni képe is bejárta a világot, és mi vele együtt könnyeztünk.

teki1

ITT találsz 24 lélekemelő képet szintén!

A kisfiú, aki egy teljes hetet várt, hogy megmutathassa a szemétszállítóknak az ő saját kis kukásautóját, de mire elérkezett a pillanat, sírt az örömtől, hogy a hőseivel lehet.

teki

Az őzike és megmentője képe is itt van. Elöntötte a szívünket a melegség ahogy figyeltük, nem akar elválni az embertől a kicsi állat többé.

1

A saját oldalamra gyűjtött képek között volt ez is ITT(!), ami emlékezetünkbe vési a 2015-ös év legerőteljesebb eseményét, a menekült hullámot, ami elárasztotta Európát. A Keletiben magyar hajléktalan osztozik a menekült családdal éppen. (Valamennyi #nap képe lélekemelő az oldalon!)

menekültek

A következő képen azt láthatod, ahogyan egy McDonald’s dolgozó felvágja az ételt egy bénult férfinek.

meki

ITT olvashatod el a teljes sztorit arról az emberről, aki lánya mostohaapját is bevonta az esküvői oltárhoz kísérésébe, annak ellenére, hogy előtte makacsul ellenállt ennek. 

apa

A muszlim pár, aki egy dollárt adományoz jótékony célra minden alkalommal, amikor gyűlölködő hozzászólást kapnak a neten.

apa

Anyuka, aki örökbe fogadta rákban meghalt barátnője gyerekeit.

anya

A sebész műtét előtt nyugtatgatja kétéves kis páciensét.

apa

ITT a török pár története, akik hetedhétországraszóló lakodalom helyett 4000 szíriai menekültet lakattak jól.

menekültek

Az egyetemi tanár, aki megnyugtatta a síró babát ahelyett, hogy kizavarta volna anyjával együtt az óráról. Őt sem a híradóban láttad 😉

meki

Imádtuk az idős bácsi képét is, akinek kutyája már nem tud járni, ezért mindennap kitolja egy kerekesszékben sétálni. 

papa

A pókembernek öltözött férfi képe is bejárta a világot, aki éjjelente ebben a ruhában jótékonykodik a hajléktalanok között.

meki

A 80 éves bácsit is megcsodáltuk, aki kis vonatot készített a menhelyi kutyák szórakoztatására.

papa

Teli mosoly a megmentett szamár arcán.

apa

ITT nézheted meg a videót, melyért komoly előkészületeket tettek készítői. 1 hónapig készítették fel, az abban résztvevő “járókelőket”, hogy megtanulják a jelnyelvet, mert a főszerepben egy siket férfi állt, aki nem értette, hogy aznap miért csak olyanokkal találkozik, akikkel képes kommunikálni.

anya

Kattints IDE, és nézz meg egy fantasztikus gyűjteményt az emberi szellem nagyságáról!

Szerző : Gini Papp – Zacc
(források: boredpanda, youtube)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!