Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Különleges képességű lánytól dermedtek meg a kávézó vendégei

Szeretném mindjárt az elején leszögezni, hogy ez a poszt vidám, minden balsejtelmed ellenére is.
Mit tudsz a telekinézisről?

 

 

kinézis

Ha nem nagyon foglalkozol szellemtudományokkal, akkor is találkozhattál vele néhány parapszichológiai, vagy horror filmben.
Stephen King: Carrie-je meg volt? Ez elég pontosan megfogja a lényeget.
Az elme közvetlen hatását értjük ez alatt, az anyagra.
A tudattal irányított tárgy mozgatást.
A tudomány jelenleg nem tudja értelmezni és megmagyarázni, mert a jelenség ellentmond néhány alaptörvénynek. De, ilyen például a termodinamika második fő tétele és a lendület megmaradásának törvénye is. A jelenség azonban tudományosan elfogadható körülmények között kutatható.

Vállalhatatlan gyerekfotók, ha rosszat akarsz álmodni 😉 Kattints IDE!

A telekinézis szót első ízben 1890-ben egy orosz szellemkutató, Alekszandr Akszakov használta. Szó szerinti jelentése: távmozgatás.
Olyan mozgatásra vonatkozik, ami nem jár közvetlen fizikai érintkezéssel, és nem magyarázható meg az ismert fizikai hatásokkal.
A jelenséget eleinte szellemek, angyalok, démonok, elhalt lelkek közreműködésének tulajdonították. A 19. században jellemző elfoglaltság volt az ún. „asztaltáncoltatás”, amit egy közvetítő, ún. „spiritiszta”, vagy „médium” vezetett. A folyamat célja nem a telekinézis volt, hanem általában az elhunytaktól akartak megtudni valamit, akik a résztvevők hite szerint az asztal (vagy más tárgyak) mozgatásával, „kopogással” közölték a válaszokat.

Nos, most hogy már mindent tudunk a telekinézisről, lássuk hogyan reagálnak az emberek egy kávézóban, fényes nappal rá 🙂

Szerző: Gini Papp  – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!