Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Alice Cooper teljesen odavan Budapestért

Alice Cooper tényleg teljesen odavan Budapestért, ezt ebben a rövid kis videóban lelkesen részletezi is. 

 

 

rock
A horrorisztikus rocklegenda tulajdonképpen egy idős bácsi, aki mosolygósan áradozott a Fox News amerikai tévécsatorna utazási műsorában fővárosunkról. Felesége szerint Budapest még Párizsnál is romantikusabb.

Cooper igazán nem fukarkodott a dicsérettel. Az amerikai Fox News Star Traveller című utazási magazinjában, lelkesen magyarázta, hogy a város két részből, Budából és Pestből áll, közöttük pedig a Duna folyik. Szerinte a világon a legromantikusabb dolog az éjszakai sétahajózás vacsorával egybekötve a Dunán. Áradozott a régi házakról is, és a belvárosi kis utcákról, ahol szerinte csak eltévedni lehet. “Ha másnap visszamennél oda, hogy megnézz valamit, biztosan nem fogsz visszatalálni” – mondta mosolyogva Alice Cooper.

A magyar gulyáslevesért is odavan, szerinte a világ legjobb gulyását Budapesten lehet enni. “Első látásra nem tűnik egy exkluzív ételnek, ám meg fogsz lepődni, ha megkóstolod” – mondta, majd a fűszerezését részletezte. “Vannak más jó városok Európában, de Budapest az, amit nem szabad kihagyni” – tette hozzá. (hvg.hu)

 
Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!