Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Felkavaró videó az érintés erejéről

Tudtad, hogy a földön élők kommunikációja nem korlátozódik szavakra csupán?
Hiszel abban, hogy létezik a kollektív tudat? Ma már – hála az internetnek – tarthatjuk egymással a kapcsolatot a föld teljesen különböző szegletéről is egymással. De vajon pótolhatja-e ez az érintést? Talán skypeon a tekintet is átjön, de az érintés soha… Érezted már, hogy szinte fáj a tested, annyira szeretnéd megölelni a másikat, de nem teheted? Talán pont egy ilyen internetes távkapcsolatban történhetett ez meg. Az én testvérem Norvégiában él, és amikor videón látom némiképp megnyugszom, de iszonyat űrt érzek amiért nem ölelhetem át. Nem simogathatom meg az arcát, ha látom, hogy épp érzékeny a lelke, és erre lenne szüksége. 

 

 

Itt is találsz egy szívmelengető bejegyzést az érintésről!

érintés

Ilyen lenne a világ korlátok nélkül – megható videó ITT!

Aztán van akiknél lesilányult az emberi kapcsolat a beszédre, mert generációkon át tartózkodóan kezelték egymást a családtagok. Engem sem ölelgettek a szüleim, soha be nem töltődő űr ez sok ember szívében. És még ha ő maga ki is tört ebből a sorból, és megtanulta hogyan kell fizikai kontaktusba lépni azokkal akiket szeret, érzi, hogy kimaradt valami nagyon fontos az életéből, és ezt fel kell dolgoznia.
Az ölelés, az érintés, sokkal fontosabb, mint hinnénk. Sokszor életmentővé válhat. 
Amikor a lányom egészen kicsi volt, és őrült hisztibe vágta magát valamiért, ez volt az elsődleges gyógyszerem, átöleltem szorosan. Bármennyire is vergődött, és szabadulni akart, csak öleltem. Egy idő után érezhetően alább hagyott az ellenállása, akkor már lazítottam a tartáson és egyik kezemmel a fejét kezdtem simogatni. Ez volt a leghatásosabb módszerre arra, hogy megértessem vele, bárhogyan is történnek a dolgok, a szeretet a legfontosabb, és ezt sosem fog változni.

A spanyol rendező, Francisco Montoro, gyönyörű, hipnotikus képsorozatokkal magyarázza el ezt klipjében.

Ha tetszett, hasonlóan izgalmas videót találsz IDE kattintva is, mely az emberiség sztoriját foglalja össze!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!