Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A tiroli bobozás le ne maradjon a bakancslistádról!

Most, hogy érkezik  a tavasz, s lassan itt  a nyár, a síelés helyett már inkább a bobozást, kirándulást tervezzük a hétvégeken. Nagyon jó pályák vannak itthon is, de amiket Ausztriában találsz, na azokkal nem lehet összehasonlítani sem a mieinket. Ha átmész Tirolba, az Alpokban több olyan bob pályára bukkansz, ami kb. 1 km távtól, egészen 4 km-es hosszúságú utakat tesz meg a természetben, sokszor 150 méteres szintkülönbségeket bejárva.

 

 

bob

sín

(A Hetedhétország-on megtalálod a pályák pontos helyét és leírását.) Az egyik lesikló, kamerás felvételt készített a Miedersben lévő legmeredekebb pályán megtett, 2800 méter hosszú útjáról, melyből vírusvideó lett.

pálya

Én is végigcsináltam. Itthonról, a kényelmes székemből. Aztán újra megragadtam az egeremet, hogy folytassam a Candy Crash Saga-mat. Tudok élni, mi? 🙂

A kötött pályás, biztonságos szerkezet áprilistól-októberig meglovagolható, a közel 3 kilométeres út pedig végig ordítozható 🙂 Lássuk kívülről is:

Nos, meghoztam a kedvedet? Ha elmész, el ne felejts videót készíteni, szeretnénk hallani hogyan káromkodsz elfúló hangon 🙂

Lépcső a semmibe és függőhíd Ausztriában, ezt se hagyd ki, kattints IDE!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Ha tetszett oszd meg, és kattints át a hasonlóan izgalmas himalájai szerpentinen araszoló buszra!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!