Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Megrázó erejű videó üzenetek a Földtől, neked!

A ‘tények, melyeken elgondolkodik az, aki valaki…’ című bejegyzésemben felsoroltam azokat a dolgokat, melyek miatt vérzik a szívem, és mélységesen szégyenlem magamat/magunkat Földanya előtt. Különösen nagy öröm számomra mindig, amikor látom, hogy valakinek nem közömbös a Föld, a környezet, amelyben élük. Megértette, hogy nem tehetünk akármit ezzel a bolygóval, mert hatalmas lábnyomunk, melyet rajta hagyunk, a gyermekeinktől és unokáinktól veszi el az élethez való jogot. És Gaia (Földanya) nem tudja tovább cipelni a terheinket. Elfelejtettük már milyen volt a természet részeiként élni, és már csak gyalázatosan kihasználjuk őt.

 

 

gaia

Láttad már Leonardo DiCaprio beszédét, melyet az Oscar szobor átvételekor mondott? Érdemes IDE kattintani érte!

Nagyon szeretem a Youtube-on Sevaster1. csatornáját, mert tökéletesen fordít, és nagy szolgálatot tesz vele a magyaroknak, legalábbis a nyitott elméjű magyaroknak. Mindig megtalálja azokat a fontos üzeneteket, amelyekre éppen nagy szükség van.

Így bukkantam ma a sorozatra, amit lefordított és megosztott, és amit azonnal tovább szeretnék adni Neked. (Az már igazán csak hab a tortán, hogy olyan színészek narrátorkodnak e nemes ügy érdekében, mint Edward Norton, Harrison Ford, Julia Roberts és Kevin Spacey.)
A Természet szól hozzád c. videók – azoknak, akiket aggaszt a ma végbemenő folyamat -, igazi könnyeket fognak csalni a szemükbe.
Mert Ők értik a Föld tüdejének és Forrásának üzenetét.

1. A TALAJ

2. AZ ESŐERDŐ

 

3. AZ ÓCEÁN

 

4. AZ ANYATERMÉSZET

Az üzenet világos, a kérdés csak az, hányan halljuk meg…

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!