Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szelfizz gépeltérítővel, felsírtam ezen most!

A ciprusi külügyminisztérium Twitterén írta meg, hogy a gépeltérítő srácot ártalmatlanná tették, és amúgy nem is volt nála semmiféle robbanószer. Már ezen megkönnyebbültem röhögtem – persze ha a gépen ültem volna, lehet, lefogni sem tudtak volna, mert péppé verem -.

 

 

gép

A képen épp a kommandósok kísérik le a gépről 

De ami ennél sokkal mulatságosabb volt, hogy az egyik túsz szelfizett egyet vele, mielőtt leszállították volna…

géprabló

Azért az elég gáz, hogy semmilyen ellenőrzési ponton nem csípték el a derekán lévő robbanószer imitációt…

A mosolya legalább annyira őszinte, mint a villamos alatt fekvő emberé, de a 26 éves Ben Innes ilyen formán érzett késztetést arra, ott és akkor, abban a szent pillanatban, hogy posztoljon egyet a haveroknak, na meg nekünk, a nagy világnak, erről a helyzetről. A közös kép bejárta azóta a világot, és elgondolkodtatott, megnevetettet, sokkolt 🙂

Az egyiptomi Seif Eldin Mustafa nem igazán tudta mit akar pontosan, mert korábban kidobott a gépből egy levelet, amelyet a Cipruson élő, tőle elhidegült feleségének szánt, és azt követeli benne, hogy beszélhessen vele. Korábban, ugyancsak meg nem erősítetten, menedékjogot és tolmácsot kért. A Mirror arról ír, hogy a feleség (Marina Parashkou) megérkezett a repülőtérre, ezek szerint hajlandó beszélni vele azért, hogy szabadon engedje a maradék túszokat is. 
Ugyanakkor  uniós vezetőkkel akart találkozni, illetve további repülőterekre utazni. A ciprusi külügyminisztérium azóta sajtótájékoztatót tartott, amelyen elhangzott, hogy a gépeltérítő valódi szándékait egyelőre nem sikerült tisztázni, többféle követelést fogalmazott meg, következetlenül. Korábban is felröppentek olyan értesülések, hogy az elmeállapota nem tűnt stabilnak. Meg nem erősített lapértesülések szerint a férfi egyiptomi elítéltek szabadon bocsátását követeli.

A gépen 56 utas és 7 tagú személyzet utazott, mindenki biztonságban hagyta el a gépet.

Az Iszlám Állam bennünket is fenyeget, és akkor mi van? – saját tapasztalatomból készült írásomért IDE kattintva jutsz el!

Szerző: Gini Papp -Zacc
Mirror

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!