Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

19 rajzon a macskatartás összes öröme

Ha macskád van, alapból megnézed. Ha nincs, akkor azért nézd meg, hogy kedvet kapj hozzá! Imádom a macskákat. Számos bejegyzést szenteltem már nekik (kattints ide az egyikért)
Ha van macskád, akkor pontosan tudod, hogy mi jellemzi őket. Míg a kutyának Ura vagy, a macskának csupán személyzete. Őt nem lehet idomítani és igába hajtani. Magasról lesajnálja a próbálkozásaidat, mert Ő egy apró oroszlán. Tudja magáról, hogy tulajdonképpen Ő csak technikailag állat, egyébként egy istenség, akinek szemein keresztül a túlvilágra tekinthetünk. Szereti hallgatni ahogy szólongatod, de körülbelül ennyi. Hallószerve úgy lett felépítve, hogy az emberi hang behatolván az egyik fülén, zavartalanul távozik a másikon. Szeretnék megtanítani nekünk, hogy az életben nincs mindennek funkciója. Túljárni egy macska eszén egy bonyolult sakkfeladvánnyal egyenértékű. (Lingvistov rajzaiból több sorozatot találsz már blogjaimban, mert elképesztően tehetségesnek tartom.)

 

 

cat

cat1

bátor

cat1

párna

Itt is találsz egy jó kis Lingvistov sorozatot, kattints! 😀

rend

új

cat

fut

Kattints ide, és nevesd végig a képeket, mely a macskák doboz fétiséről készült! 🙂

vekker

cat

eszik

love

A nindzsa macskákat látnod kell! Kattints ide! 😀

hat

love

mú

sup

14 probléma, amit a szinglik érteni fognak – Lingvistov tálalásában ITT 😀

hat

cat

Na ugye, hogy meggyőztek a képek téged is, és futva-szaladva beszerzed a saját Mesteredet, aki majd türelemre, elfogadásra és alázatra tanít? 😀

Szerző: Gini Papp – Zacc
(lingvistov.com)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!