Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Részeg emberek online vásárlásai, megríkatnak!

Imádok online vásárolni. Míg régebben a Vaterával sz@rakodtam, ma már főként eBay és Aliexpress fan vagyok. Hogy miért váltottam? Az utóbbinál totál ingyen, postaköltség nélkül kapom meg egyenesen Kínából a bizbaszokat! Bátorkodtam még jobban megismerni ez a világot, és ma már Koreából és Japánból, Londonból és Ausztráliából rendelek totálisan tiszta krémeket, és egyebeket. Mondhatom, hogy jól kiismerem magam ebben a világban, vannak benne tapasztalataim, ezért biztonságosnak és nagyon kellemesnek tartom. 
Vannak viszont bizonyos szabályaim.

 

 

shop

Például nem dobok be ész nélkül mindent a “bevásárló kosaramba”, előbb kívánságlistára mennek a számomra érdekes tételek. Aztán azokat újra átnézve, biztosan találok közöttük olyat, amire csak fellángolásból mozdultam rá, ergo repül a szemetesbe. Majd amikor letisztul mire van valóban szükségem, akkor rögzítem vásárlási tételként a kosárba.

yes

Vannak azonban néhányan, akik a buzzfeed körkérdésére, hogy volt-e random online vásárlásuk amikor bepiáltak, igennel válaszoltak. Szerencsére, hogy jót röhöghessünk és tanulságunkra is szolgáljon, el is mesélik nekünk, hogy mikre pattantak rá matonya részegen, amit meg is vettek boldogan és csak kamilláztak nagyokat amikor meghozta a postás…

Másnapos sms-ek olyanoktól, akik félszerzetre itták magukat! Kattints ide 😀

Az első valóban boldog megrendelő állítja, hogy halálosan büszke volt részeg önmagára, amikor megérkezett a Mona Lisaként bájolgó Nicolas Cage telefon tokja. Sikeres rendelésnek könyvelte el.

caseBeküldte hannahg4652ad89b

Második versenyzőnk nem volt annyira boldog, mert ő bizony szivárvány-színű keresztszemes hímző készletet rendelt, ami David Bowie arcát adta ki. A kábé 200 dollár értékű cuccról nemes egyszerűséggel így nyilatkozott: “Fogalmam se volt, hogy létezik a kib@szott keresztszemes”.

ker

A harmadik 180 dollár értékben vásárolt “hamis vizeletet”. Így meséli: “A bátyám matek részegen tárgyalt körülbelül egy órán át valakivel, majd jó ötletnek tűnt számára hogy vegyen egy csomó hamis pisát.” (Csak tippelek, de lehet, hogy drogtesztekhez vásárolhatják.)

pisa

Vállalhatatlan party állatok, mozgóképekért kattints ide bátran! 😀

A következő azt meséli, hogy nem ő (naaa perszeee!), hanem egy barátja szokott rendelgetni abszurd részegen az Amazonról. Nem szeret meglepődni, ezért rendszeresen csekkolja a hitelkártya kimutatásait, hogy megbizonyosodjon nem vásárolt-e valami rohadt drágát, amikor nem tudott túl sokat magáról. Hát így derült ki, hogy részegen vásárolt józan önmagának 12 darab vibrátort.

dildo

Kathynek ezt tetszett meg annyira takony részegen, hogy azonnal csinált egy online átutalást, hogy birtokba vehesse. Mini cirkuszi sátor, zászlócskával a csúcsán, a macskájának…

cirkusz

Lauren elfogyasztott egy üveg fehér bort, majd hajnali 2 órakor vett magának az eBayen egy kecske koponyát.

kop

“A lakásom tulajdonképpen egy nagyon hosszú folyosó. Amikor alaposan felöntöttünk a garatra, a barátom és én, jónak láttuk megvenni az Amazonról egy bowling szettet. Tudod? Bábuk és golyó.” – meséli valaki.

bow

Mit csinálnak ezek, és hogy nem halnak bele? Kattints ide a mozgóképekért!

“Az egyik éjszaka, miután megittam egy üveg bort, belebotlottam az Amazonba. Vettem valami oknál fogva egy konyhai robotgépet, egy pár térdig érő zoknit darázs mintával, és egy dinoszauruszos kifestőkönyvet.” 

mail

“Egy bedrinkelt szombat estémen úgy döntöttem, ahelyett, hogy templomba mennék reggel, inkább rendelek egy csomag, 1000 darabos ostyát…”

church

“Rendeltem egy kartonból kivágott, 8 láb magas Will Ferrell -t, és még azt is elintéztem valahogy, hogy anyám házába küldjék.”

will

Annyira benyestem, hogy 300 dollárért vásároltam egy Megalodon cápa fogat.
(A megalodon egy óriási cápafaj volt, valószínűleg a valaha létezett legnagyobb ragadozó hal. Mintegy 15,9 millió évvel ezelőtt jelent meg és 2,6 millió évvel ezelőtt pusztult ki.)

shark

“Tök részegen rendeltem egy életnagyságú Gremlinst, valószínűleg ez volt a legjobb dolgot amit eddig birtokolhattam. És megpróbáltam licitálni egy szintén életnagyságú animatronic T-Rex fejre a Jurassic Parkból az eBay-en. Szerencsére annyira részeg voltam, hogy nem vettem észre, meg kellett volna erősítenem az ajánlatomat, és azt nem tettem meg.”

gre

“Miután egy teljes éjszakán át ittam, és a Gyűrűk Urát bámultam, egyszer csak feltűnt a szobatársaimnak, hogy elvonultam valahova. Rendeltem magamnak egy 18 inches Oxe kürtöt, mert olyan menő akartam lenni, mint az a kib@szott Boromir!”

kürt

“Online orosz órákat rendeltem. Isten se tudja miért akartam én részegen oroszul tanulni!”

russ

“Vettem egy szamurájkardot. Nem is emlékeztem rá, ezért amikor meghozta a futár, nagyon vidám lettem.”

Egy szó mint száz, próbáld megoldani józanul a vásárlás kérdést. És, hogy miért vásárolj online? Mert az jó. Ilyen egyszerű 😉

shop

Ha még nem láttad volna, muszáj megnézned egyszer az egyik kedvenc vígjátékomat a témában. Imádni fogod ígérem 😀

És lássuk be, minden peták jól jön, amit azzal spóroltunk meg, hogy hülyére vásároltuk magunkat – csak éppen okosan -, online…
dumb
(forrás: buzzfeed.com, giphy.com)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!