Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Miért jó apu testű pasival randizni?

Apu testű, mackós alkatú férfivel járni, élni jó! Lehet, hogy nem lehet húst klopfolni a hasán, ellenben számtalan olyan dolgot tud nyújtani, amire egy nőnek igazán nagy szüksége van!

 

 

macis

Tudod mikor van a Nemzetközi Férfinap? Kattints ide a válaszért és egy vicces képsorozatért! 😀

Egy felmérés szerint a nők háromnegyedének nem a modellalkatú, izmos férfiak jönnek be, sokkal inkább buknak a termetesebb, mackósabb alkatokra. Ha megnézzük, mit is tud nyújtani egy igazi maci, rögtön érthetővé válik az elfogultság!

macis férfiak cikk

  1.  Ami a kényelmi szempontokat illeti, a mackós pasi lehet a legnagyobb (és legsármosabb) párnád az ágyban. Nem fog oldalba szúrni a csontjaival, széles mellkasán pedig kényelmesen befészkelheted magadat anélkül, hogy hosszasan kellene keresgélned egy komfortosabb pontot.

alac

2. Termetes méretei miatt végre úgy érezheted magadat mellette, mint egy törékeny porcelánbaba.

maci

3. Bármit megehetsz előtte, nem kell, hogy rosszul érezd magad tőle. Egy közös péntek esti sörözős csülközés pedig igazán felszabadítóan hat a női lélekre.

dad

New York-i taxisoké a legzavarbaejtőbb naptár! Kattints ide és nevess egy jót!

4. Ha gyerekkorában sokat cukkolták a méretei miatt, akkor valószínűleg nagyon érzékeny lett mások érzéseire is. A mackós test így roppant kifinomult, érző szívet takar!

érző

5. Mivel mostanában amúgy is dívik a hipszter favágók divatja, csak adj egy csinos, piros kockás inget a pasidra, és máris tiéd lesz a legtrendibb fickó a környéken!

lumb

6. A társaságában mindig biztonságban érezheted magad, így a mackós pasi nyugtató és fiatalító hatással is bír.

ön

7. A mackós pasi másról is fog tudni veled beszélgetni, mint a legújabb gyúrógépekről, fehérjeporokról és testzsírszázalékról.

maci

8. Valószínűleg jól főz, sőt, talán még szívesen el is készíti a vacsorát.

kínai zabának örül

9. Mindig akad egy jó poénja, nonstop szórakoztatni akar.

fat

10. Nincsenek komplexusai, büszkén viseli a súlyt, amiért jól megdolgozott. Ezzel példát mutat számodra is.

szexy sárm

komp

24 szuperapu, aki mindent megtesz gyermeke öröméért ITT!

Adalék: Négy évig követték nyomon 169 ifjú házas mindennapjait. Ez alatt az idő alatt figyelték meg azt, hogy azok a házasságok a legproblémamentesebbek, ahol a férfi testtömegindexe nagyobb, mint a nőé. Ahol azonban a helyzet fordított volt, ott gyakrabban jelentkeztek problémák is – írja a Social Psychological and Personality Science.

A tudósok ugyanakkor azt is megjegyezték, hogy a nőknek nem kellett feltétlenül vékonynak lenniük: a lényeg az volt, hogy az ő testsúlyukhoz képest a férjüké nagyobb legyen. A szakemberek szerint így egyértelmű, hogy a tanulmány szempontjából nem elsősorban az abszolút, sokkal inkább a relatív súly számított.

A kutatók ugyanakkor azt is kihangsúlyozták, hogy a testsúly csak egyetlen tényező a családi boldogság tekintetében, ugyanakkor egyáltalán nem garantálja azt, hogy a házasság teljesen problémamentes lesz, ha a feleség karcsúbb a férjnél.

Ezeket a szuperapukat se hagyd ki, kattints! 🙂

(forrás: giphy.com, maramalade.hu, csaladhalo.hu)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!