Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Óriási nyomot hagyott az édesapa lányaiban, mielőtt végleg elment!

papEsküvői fotósnak lenni jó, csupa rózsaszín öröm amit az objektíven keresztül megfigyelsz. A Fotolanthrophy, egy gyönyörű történetet dokumentált oldalán az egyikről. Illetve egy majdnem esküvőről… az Evan család különleges módját választotta az ünneplésnek, kiemelt belőle egy fontos részletet. Akik tanúi lehettek ennek a szertartásnak, sokáig vissza fognak még emlékezni rá!

 

 

4

Az apa – Fred Evan – dupla tüdő transzplantáción esett át, miközben az orvosok felfedezték benne a daganatot. Mivel immunrendszere gyenge volt, gyógyszerek arzenálját szedte a műtét miatt már tudták, hogy Fred nem tudná elviselni a kemoterápiát. A diagnózis egyszerűvé vált: 2 hónapja van hátra az életből.

4

Fred, és felesége Karla két olyan ember, akik sugároztak az életszeretettől. Élvezték ezt az életnek nevezett játszóteret. Tele voltak humorral, ebből adódóan folyton vicces dolgokat csináltak együtt. Bár a legtöbb embert azonnal elpusztította volna lelkileg az orvosi prognózis, Fred és Karla nem állt le egy pillanatra se, még jobban belevetették magukat az életbe! Négy gyermekük: Martha, Gracie, Kate és Daniel közül, Gracie és Kate még nem voltak házasok. Mint apa, Fred őket sem akarta kihagyni a szülői “áldásból”, ezért egy különleges dolgot tervelt ki. Egy speciális szertartást. Mindkét lányát oltárhoz kísérte, mielőtt még megérkezett volna életükbe a nagy Ő. A legidősebb lányuk, Martha segített szüleinek, hogy tökéletes meglepetés legyen húgai számára minden. A lányokat két különböző időpontra kérték, hogy jöjjenek el a család által rendszeresen látogatott templomba, ahol apjuk szeretne velük találkozni, de ennek okát eltitkolták előlük.

Megható pillanatok férfiakról, akik éppen megtudják, hogy gyermekük lesz ITT!

4

Édesapjuk szmokingban várta őket, és kérte, hogy töltsenek el együtt egy különleges, csendes pillanatot a kápolnában. Amikor arra vezette a lányokat – külön-külön -, a kápolna előszobájában egy-egy virágcsokrot kaptak tőle, és elmondta nekik, hogy arra az esetre, ha Ő már nem lenne köztük az esküvőjük napján, szeretne elsétálni velük az oltárig és áldását adni rájuk. A lányoknak fogalmuk sem volt apjuk tervéről, ezért az érzés, ami az arcukra volt írva megfizethetetlen. Apjuk elsétált velük az oltárig, miközben egy különleges dal szólt, és a közvetlen családtagok nézték őket a padok közül. Amikor oda értek, Fred áldását adta, a családtagok pedig köréjük álltak és együtt imádkoztak a jövőbeni házasság sikeréért.

Mikor mondtad szüleidnek/gyermekednek, hogy szereted? Megható cikk ITT!

4

4

4

4

4

4

4

4

4

4

4

4

4

4

4

4

EVAN-19

Miután Fred végigsétált Gracievel és Katevel a folyosón bejelentette, hogy van még egy menyasszony. Karla először összezavarodott, majd meglepődött, végül pedig végtelen örömmel töltötte el, hogy férje szeretné megújítani vele a házassági fogadalmát ezen a napon. Roland, Karla testvére vette át apja szerepét, és vezényelte le az egyszerű szertartást, amiben újra megígérték egymásnak, hogy szeretni fogják a másikat egész életükben.

4

4

4

4

4

4

4

4

4

4

Fred és Karla egymás iránti szeretete tökéletes példa arra, hogy milyennek kell lenni egy jó házasságnak. Mindenki, aki férjhez megy, vagy megnősül, elmondja a fogadalmat: “…betegségben és egészségben, jóban rosszban…” Karla és Fred egészen idáig nem gondolta volna, hogy valaha tettekre fordítják ezeket a szavakat. Bőségesen meg voltak áldva egész eddigi életükben szerető családdal, ami köszönhető volt annak is, hogy Fred igazán jó apa volt. Nem csak Ő szerette a családját, hanem Őt is imádták jelleméért, bátorságáért.

2013.július 25-én Fred felcsatolta szárnyait és elment a fény felé.  

Megható bejegyzéssel emlékezett Travolta, az elhunyt fiára ITT!

Szerző: Gini Papp – Zacc

(Julie Norine)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!