Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ha eddig nem voltál Robert Downey Jr rajongó, majd most leszel!

Nagyon szeretem a sztárok jótékonykodásáról szóló cikkeket, mert egészen emberközelivé hozza őket számomra. Lelépnek a vászonról, nyersen és őszintén mutatják meg azt az oldalukat is, amit nem is sejtettél róluk. Azonkívül jól megmarkolja a szívemet a történetük. Most éppen Robert Downey Jr aranyozta be a napomat, és több beteg gyermekét is azzal, amit a Great Ormond Street Hospital nevű kórházban tett.

 

 

kislány

Jack Black elsírta magát a hajléktalan ugandai kisfiú kívánságán – című bejegyzésért érdemes ide kattintanod!

A “Vasember” több gyerekkel is beszélgetett a kórházban, majd persze fotók is készültek. A Disney szervezésében történt az esemény, aki mindig is nagy gondot fordított a jótékonykodásra. Nagyon sok pici babával is töltött időt, és mosolyogtatta meg őket.

pici

Néha olyan kevés kell a boldogsághoz – Justin Bieber megmutatja! – kattints ide a videókért!

Egy kis beteg különösen közel állt a szívéhez, a ritka vérbetegségben szenvedő Ethan Miller. A 7 éves kisfiú ugyanis Vasember jelmezben fogadta kedvencét, alig győzte kivárni, hogy közös kép készülhessen kettejükkel. A fiúcska apukája elárulta a színésznek, hogy Ethan rajong a filmjéért, újra és újra nézi a Vasembert, és alig lehet lekönyörögni róla a jelmezt. Az elmúlt három évben – melyet ingázva töltöttek a kórház és otthonuk között -, ez a film adott a kisfiúnak sok erőt. 

rob

A Karib-tenger kalóza gyerekkórházban szelfizett a beteg gyerekekkel! Kattints ide és nézd meg Johnny Deep jótékonyságát!

“Lenyűgöztek a gyerekek. Az ő bátorságuk, erejük és reménykedésük szerénységre tanít és inspirál” – mondta a látogatás után Robert Downey Jr.

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás: Theladbible.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!