Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ezek aztán különleges ajándékok lehetnek szeretteidnek

Ha igazán karakteres, egyedi és értékes ajándékot szeretnél készíteni barátaidnak, rokonaidnak itt van néhány ötlet. Jártadban-keltedben gyűjts virágokat, melyeket száríts ki. Én a legtartósabbnak a levendulát tartom, ezzel szoktam díszíteni, de ha van saját tapasztalatod, szívesen meghallgatom. Tengerparti vagy folyami homok, kavics és kagyló is jól jön. Fekete-fehér vagy színes fényképek, egy üveg, amit erre a célra alkalmasnak tartasz. Szép szalag vagy egyszerű spárga – ami rusztikussá teheti -. Érzelem gazdag, valóban személyes ajándékot készíthetsz ezekkel az anyagokkal, főleg ha együtt töltöttetek néhány gyönyörű napot valahol, ahol ezeket begyűjtötted. 
Gondold csak el, akár születésnapra, névnapra, de még a karácsonyfa alá kerülve is, milyen fantasztikus hatást érhetsz el vele, hiszen te magad se jutnál szóhoz ha ilyesmivel lepnének meg, nem igaz?

 

 

emlék

nyár

üveg

üveg

kép

emlék

nyá

kép

nyár

nyá

hajó

bajusz

Ha több üveg gyűlik össze, esetleg így is tárolhatod:

szereld

Szerző: Gini Papp – Zacc
(forrás: pinterest.com)

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!