Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ezért imádják az emberek a MagNet Bankot

Ha a MagNet kampányba kezd, abban biztosak lehetünk, hogy az akció sikerrel zárul. Bizonyítja ezt például, a már évek óta zajló Adj meleget egy hajléktalannak – a MagNet Bank izolációs fóliákat ad ingyen  akciójuk is (link alatt olvashatod el a részleteket). 
Inspiráló és tökéletes kampányuk volt  nemrégiben, amit a  NANE (Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület) érdekében hoztak létre. Kattints a linkre a részletek eléréséhez! – A nőket érő erőszak ellen így lépett fel a MagNet Bank! 

 

 

magnet

Tudod miért szeretem különösen őket? Mert adnak az adakozás jó érzéséből neked és nekem. Az izolációs fóliákat például elhozhatjuk a fiókokból és mi magunk adhatjuk oda az utcán élő, rászoruló embereknek! Én ezt nagyon méltányolom, mert rengeteg pozitív történetet és energiát szereztem ezáltal a magam és mások számára is. Felejthetetlen volt több ízben is, amint télen kinyújthattam a piros lámpánál kockára fagyva ácsorgó, kéregető embernek a cseppnyi gondoskodást, meleget. Lehet, hogy épp életet mentett a MagNet – általam – akkor. 

Legutóbbi kampányuk kedvezményezettje, a szívemnek oly kedves Baltazár Színház, az ország egyetlen értelmi sérült színészekből álló hivatásos társulata volt.

A MagNet Bank nemcsak saját ügyfeleinek, hanem mindenki számára felkínálta, hogy jót cselekedjen. Mindössze egyetlen netes kattintással segíthette bárki, hogy 1 millió forintos támogatáshoz juttassa a Baltazár Színházat.

baltazár

(fotó: Waldorf-gödöllő.hu)

Fantasztikus Down-szindrómás emberekről szóló cikkeimet IDE kattintva találod meg a Zaccon!

Magát a Bankot is meglepte az összefogás, amit tapasztalt. A jovoltam.hu-n találhattad a linket, melyre kattintva gyűltek a szavazatok. Ígéretük szerint, amint eléri a 40.000 darab kattintást a mutató, máris utalnak 1.000.000 forintot a Színháznak. Mit gondolsz mennyi idő alatt gyűlt össze 40.000 kattintás? 3 nap alatt!

bank

Szerintem irtó rendes kezdeményezés ez. Ha van bennünk segítő szándék, lássuk be, ennél egyszerűbb módja nincs annak, hogy mások életét jobbá, könnyebbé tegyük. Karosszékünkből adakozhatunk úgy, hogy a pénztárcánkhoz, bankkártyánkhoz nem is értünk. Helyettünk volt/lesz valaki JÓ.
És, hogy miért jó még ez számukra is? Mert kielégítő érzés katalizátorként működni bármiben és mindenben, ami JÓ. Láncszemek lehetünk egy gépezetben, ami fontos célt szolgál. Ettől még az alvás is pihentetőbb…

Sokakkal ellentétben állítom azt, hogy a pénz jó. Nagyon jó. Mert sorsokat, életeket változtathatunk meg vele – mindazonáltal mi magunk is kényelmesen, szorongás nélkül gondolkodhatunk a jövőnkről -. 
Ez a Bank valóban a közösségért, érted és értem dolgozik. Imádom a filozófiájukat, emberségüket, inspiráló kampányaikat. Még azt a lehetőséget is megadják, hogy én érezhessem jónak magam az ő jótékonyságuk kapcsán. Úgy érzem, ez erőteljes oldala volt ennek a kampánynak is. 

A MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjának köszönhetően az elmúlt 6 évben közel 150 jó ügy juthatott több mint 130 millió forint támogatáshoz a bank nyereségének 10%-ából, ráadásul mindezt úgy, hogy a pénz elosztását is maguk a banki ügyfelek akarata befolyásolja. Bankkártyájukkal 200 civil közül választhatunk olyat, akit folyamatosan támogathatunk a bank pénzéből!

ÜNNEPELJ VELÜK!

Találkozz élőben a Baltazár Színházzal június 15-én 18 órakor! Regisztrálj itt!

Ha megnézted a filmet, már tudod, hogy másképp is tudunk együtt jót tenni. Segítő bankkártyáddal sok más jó ügyet is támogathatsz a bank pénzéből.

– Imádnivaló sorozat, amit egy apa készített Down-szindrómás kisfiáról ITT!
– Georgios Samaras és Down-szindrómás rajongójának barátságától IDE kattintva lábad könnybe a szemünk!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!