Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Amerika legnagyobb neonáciját viccelte meg az Univerzum!

Amerika egyik leghíresebb neonácija büszkén vállalta, hogy aláveti magát egy DNS-tesztnek. Minden pénzt megér a reakciója, amikor szembesítik az eredményével. Az észak-dakotai Craig Cobb a brit Trisha című tévéműsorban volt meghívott vendég, ez régebben olyasmi volt, mint nálunk a Mónika-show, csak kevesebb az egyenesen alkoholizmusból vagy mély szegénységből jövő szerencsétlen. Trisha jelenlegi műsorai az amerikai rasszizmussal foglalkoznak.

 

 

gabb

Craig Cobb ars poeticáját hirdető Whitenations pólójában

Cobb szeptemberben került a figyelem középpontjába az angolszász médiában, amikor telket próbált venni az elég gyéren lakott Leith nevű faluban, majd az amerikai nemzetiszocialista mozgalom segítségével megpróbálta kitoloncolni az összes nem fehér lakost, és így létrehozni egy igazi, fehér felsőbbrendűségről szóló közösséget. Leithben nem vicceltek ezzel, Cobb után egyre több horogkeresztes zászló jelent meg az utcákon, majd megérkezett a nemzetiszocialisták országos vezetője, aki lelkesen bevallotta, hogy mindent meg fog tenni, hogy átvegye az önkormányzatot.

300 neonácival szállt szembe egymaga ez a nő! Kattints ide!

zászló

Közben az őslakosok érdekvédelmi szervezete elkezdett hevesen tiltakozni, nácizászlót is égettek (ők láthatóak a fenti képen), állt a bál rendesen, a Buzzfeednek van egy elég lényegretörő képes összefoglalója a szeptemberi helyzetről. A neonácikat egészségügyi okokra hivatkozva végülis kirakták a településről, Cobb tervezett házában például nem volt sem csatornázás, sem folyó víz. Ennyit a gyors háttérről, most nézzétek meg azt a videót, amin ismertetik Cobbal az önként vállalt DNS-vizsgálat eredményét.  Ami azt hozta ki, hogy 86 százalékban európai, 14 százalékban szubszaharai afrikai. Az arc, amit vág hozzá, az még mindig semmi ahhoz képest, amikor az egyébként fekete műsorvezető odahajol hozzá és csak annyit mond: hé, bro! 😀

Mi a teendő, ha minden évben neonáci felvonulást szerveznek a városodban? Kattints ide 😀

ökölpacsi

Az ökölpacsi pillanata

Cobb persze hebeg-habog és azt mondja, hogy ez az egész mind statisztikai hiba.

Később azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy azért vállalta a tesztet, mert azt hitte, kőkemény tudományról van szó, nem pedig egy „tudományosan korrupt eljárásról”. Majd azt is hozzátette nagyon kedvesen, hogy „ha tényleg van bennem egy kis nigger, már nem kérem!”

(Forrás: Cink) (Gini Papp)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!