Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Mit árul el rólunk, hogy melyik ujjunkon viselünk gyűrűt? – személyiségteszt

Egy ideig pultosként dolgoztam egy zártkörű BM klubban. Nagyon érdekes emberek fordultak meg ott. Semmiképpen sem mondanám őket átlagosnak. Arcok, akiket te csak símaszkban láthatsz a tévében, smasszerok, csoportok, akik az ellopott autód előkerítésére specializálódtak, az életvédelmisek, kormányőrök, határőrök, katonák, szóval úgy általában azok, akiktől te sokszor félsz vagy meglepődsz. Egy este belépett a szinte jó barátommá előlépett igazságügyi orvosszakértő, és hozott magával két pilótát is. Egyikük különböző titkos megbízásokkal járta a világot és az új gépek berepülő pilótája is volt. Sosem felejtem el, ahogy a kezemre nézett két korty között és azt kérdezte:
– Nehéz eldönteni, hogy vezess másokat, vagy a háttérben maradj?
– Ezt most vajon miből gondolod? – kérdeztem vissza meglepődve.
– A hüvelykujjadon és a kisujjadon is viselsz gyűrűt. A mutatóujjadról már nem is beszélve. Ezek mind hangosan beszélnek. Indokínában megtanultam olvasni ezekből.
Tőle hallottam először erről a misztikus dologról, mely nem is annyira az, inkább a tudatalatti kivetülése, amiről sokszor egyáltalán nincs tudomásunk. Most megtudhatod mit jelent a hozzáértőnek az, amit a kezeden lát!

 

 

ujj

A világ egyik legjobb személyiségtesztjét IDE kattintva találod meg!

Személyiségünk kivetülése az ujjainkon viselt ékszer. Pszichológiai és kulturális megfigyeléseken alapszik. Ha jobb kézen viseled alapból aktívan éled is azt amit mutatsz, míg bal kezeden hordva – a passzív oldalon – mutatod, hogy mit szeretnél de nem éled igazán. (Ha bal kezes vagy, akkor ez rád pont fordítva igaz.)

ujjak

Mit mutat meg a szívvonalad rólad? Kattints ide!

Tehát ha nem a domináns kezeden viseled a gyűrűket, alap kiindulási pontunk, hogy nem te vagy az, aki egy kapcsolatban irányít, inkább tekintélyelvű ember vagy, aki jobban szereti, ha irányítják. Ezzel szemben, a domináns kézen viselve erős egyéniség vagy, komolyan veszed a dolgokat, ösztönösen vezetsz. Vedd figyelembe tehát az elemzéskor, hogy aktív vagy passzív kezeden viseled-e az ékszeredet!

Hüvelykujj: 

Vidám, nyitott személyiség vagy, a társaság motorja. Nem áll távol tőled az extravagancia, a hipszterség. Imádsz másokat vezetni, és fürdőzni a figyelemben. Éltető elemed mások figyelme és a dicsérő tekintetek, szavak. Tele vagy energiával, boldogan mész bele minden kalandba. Sosem vagy egyedül, mert ha épp nem te, mások biztosan keresik a társaságodat.

Mutatóujj:

Erős ember vagy, akire szívesen támaszkodnak mások is. Magabiztos, maximalista, felelősségteljes. Céltudatosan, vezér egyéniségként éled az életet. Élvezed ha másokat irányíthatsz, ezért sokan rideg embernek tartanak. Ha tudnák mennyire nincs igazuk. Határozottságod ugyanis érző szívet takar.

Középső ujj:

Nyomokban sikerült csak felnőnöd, ami miatt gyakran egészen gyerekesen viselkedsz. Makacsul, harsányan tudod hajtogatni az igazadat, de érző szíved, gondoskodó személyiséged ellensúlyozza az emberek szemében ezt. Alapvetően egy kedves gyerek vagy, akit mások nagyon szeretnek.

Gyűrűsujj:

Érzékeny lelkű, már-már szentimentális ember vagy. Könnyen meglágyulsz, együtt érzel másokkal, a szeretetet tartod a legfontosabb motornak az életben. Romantikus természetedet nem rejted véka alá. Fontos számodra, hogy megtaláld a lét értelmét, nyitott vagy minden magyarázatra. 

Kisujj:

Tele vagy nagy érzelmekkel, de nem szívesen mutatod ki, még pedig azért, mert önbizalom hiánytól szenvedsz. Állandóan a szerelmet kutatod-keresed. Az anyagi javak nagyon fontosak számodra. 

Ha nem viselsz gyűrűt:

Nyitott személyiség vagy, aki aktív életet él. Excentrikus emberként nincs szükséged arra, hogy kifelé is mutasd ki vagy valójában. Te tudod magadról, hogy őszinte, megbízható típus vagy, és erről nem akarsz másokat meggyőzni.

A mutatóujjad is árulkodik személyiségedről, tudtad? Kattints ide!

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás: ntenastars.ro

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!