Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

12 tipp egész napos otthon fetrengéshez

Professzionális szintre akartam fejleszteni a tétlenséggel töltött időszakot, hogy még csak gondolkodnod se kelljen azon, hogyan fetrengj tartalmasan, ha már egyszer rád szakadt a szabadság. Ne becsüld alá, nagy tudást igényel ám az, hogy az ember kidolgozza, milyen legyen egy jóféle, abszolút haszontalanul, mégis tökéletesen áthenyélt nap! Mondom:

 

 

Első és legfontosabb tennivalód egy ilyen napon, hogy nyisd ki a szemed amikor már magától mozdul a szemhéjad, nézz rá egy órára, nyugtázd boldog mosollyal amit leolvasol róla, majd fordulj a másik oldaladra és aludj tovább, amíg nem folyik a nyálad.

buu

Aki igazán profi otthon fetrengésben, az a második ébredésre felkel, kitámolyog a konyhába, ha otthon van még valaki, azzal megetetteti magát, sőt, még meg is kávézik, majd visszafekszik egy kicsit.

alvás közben eteti

Semmilyen, egyáltalán SEMMILYEN programot ne tervezz be. Se agyi se fizikai elköteleződésed ne legyen. Sodródj!

elment az agyam üdülni

Ha nem voltál elég előrelátó és a hűtőben már penészes sajt sincs, rendelj pizzát, végső esetben főzz tésztát valamivel. Tonhalkonzerv, tejföl, fokhagyma, bármi jó rá. Kutass kicsit!

pizza

Minden idők legnézettebb gif-fes összeállítását IDE kattintva találod meg!

Próbáld megérteni, hogy ilyenkor a mennyiség a lényeg és, hogy semmiképp ne kelljen kidugnod az orrod a lakásból!

pizza

Ezennel elérkeztünk az egész napos henye divat tipp rovatához! Tapasztalt otthon tivornyázóként mondhatom, legjobb a kiseggelt, ezer éves mackó nadrág, a vállalhatatlan kategória. Kidobni sajnálod mert brutál kényelmes, de ezt már senki sem láthatja rajtad kívül. Ha haladó otthon fetrengő leszel, bevállalósabban nyomhatod. Maradhatsz egész nap pizsiben, de akkor figyelned kell, hogy egy óvatlan pillanatban le ne kajáld magad!

divat

Ha felkelsz kicsit gépezni, vagy valami, akkor is iktass be némi délutáni szunyát. Hiába aludtad át a délelőttöt, menni fog! Sőt fetrengésre felkészült szervezeted egyenesen meg fogja követelni!

10dolog eldől a géppel

Az időszak nagy döntése csakis ilyesmi legyen: felülj-e az ágyon a kommenteléshez, vagy fekve jobb? Felülni fárasztóbb, de fekve meg lassabb. Nehéz döntés lesz.

komment

Tervezz előre, legyen megfelelő infrastuktúrád, mely elősegíti semmitevésedet!

10 dolog

Délutáni mély alvásból megébredve, eljött az ideje a filmmaratonnak. A rutinosak nem művészfilmet, horrort, vagy bármi felkavarót választanak, a mélylélektan nem fetrengős napokra való. Valami könnyűt, nem felkavarót, amit napszemcsiben is nézhetsz. Ha haladó vagy, laza sorozatot is beválaszthatsz, olyat, amihez nem kell használnod az agyadat.

film

Amúgy egész nap mehet valami halkan morajló zene a háttérben, csakis olyan, amire adott esetben mély kómába eshetsz, és nem kelsz fel rá.

film

Sajnos az már az igen kimerítő kategória és csakis haladóknak javasolt: szexelj, ahányszor csak rád jön. Ha egyedül vagy csak otthon, akkor is. Utána mindig pillanatok alatt vissza fogsz tudni aludni.

szex

A házas kámaszutra megvolt már? Ki ne hagyd! Kattints ide!

Az egész fejben dől el. Ha csábítana valami “értelmes” tevékenység – ne engedj neki. Ha bűntudatod van, amiért az egész napot semmittevéssel töltöd – engedd el. Kellenek ilyen napok, és mindannyian megérdemeljük őket.

macska ásít

Macskák, akik úgy ücsörögnek, hogy be kell tőlük rosálni – kattints ide értük!

Szerző : Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!