Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Válassz egy trópusi virágot! – személyiségteszt

Nagyon egyszerű a dolgod, válaszd ki a számodra legszimpatikusabb virágot és nézd meg mit árul el rólad!

 

 

virágok

Görgess lefelé, amíg meg nem találod a választott virágot és olvasd el az elemzést!

sárga

Vidám, szabad szellemű ember vagy. Megbízható és szavahihető. A kötelezettségeidet mindig maximálisan látod el. Praktikusan gondolkodsz és tárgyilagosságban is erős vagy. Hiszel magadban, és az emberek jóságában is. Pozitív gondolkodó, igazi optimista lélek vagy. Tudod, hogy te magad vagy a szerencséd kovácsa, ezért aktívan teszel is előrehaladásodért.

Séta az erdőben, a legsikeresebb 2 perces pszichológiai teszt ITT!

bátor

Rendkívül bátor ember vagy. Bármilyen iskolába vagy üzletbe vágsz, maximális eredménnyel, sikerrel végzed. Ön azonos, nagyon hiteles ember vagy. Ha kétségeid vannak, mindig az őszinteség mellett döntesz, még ha az fájdalmat okozol is vele. Lelkes, szenvedélyes ember hírében állsz. Nagy intenzitással végzel mindent. Magas az önbecsülésed. Jó embernek tartod magad, és ez minden, ami számít az életben.

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt ITT!

fehér

Mindenben megtalálod a jót, mert lelkes és optimista személyiséged van. Tehetségesen győzöd meg az embereket mind szóban, mint írásban. Furcsa humorod van, amit az emberek imádnak. Általában a társaság központja vagy. Könnyen teremtesz kapcsolatot idegenekkel, szinte baráti kapcsolatba kerülsz velük azonnal. Élénkítő hatással vagy az emberekre, mert új számukra a karaktered.

Itt van egyiptomi horoszkópod!

pink

Te vagy az igazi, nagybetűs álmodozó. Az emberek vagy imádnak, vagy utálnak, nagyon megosztó a személyiséged. Rendkívül intenzív vagy, folyton tele tervekkel. Hatalmas önbizalommal törekszel világmegváltó dolgokra is. Imádsz új dolgokat tanulni és nagy élvezettel veted bele magad mindig egy újabb témába. Nem tanulásnak fogod fel, egyszerűen jól szórakozol ilyenkor. Próbáld kicsit leföldelni magad, hogy érzelmileg is stabilabb lehess!

Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!

zöld

Született töprengő vagy, csendes és tartózkodó. Jobban szeretsz beszélni, mint hallgatóság lenni. Illedelmes, ugyanakkor titokzatos, nem adod ki magad senkinek, rejtély maradsz számukra, bármennyire is igyekeznek megfejteni. Nem akárkivel osztod meg a szívedet. Meglehetősen lassú folyamat nálad, míg kialakul a bizalom. Bár erősen intuitív vagy, nagyon átgondolod ezeket a érzéseket.

Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra! – Kattints ide!

fehér

Nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség vagy. Egyszerűen és ártatlanul közelíted meg az élet dolgait. Nem érted mások miért komplikálnak agyon mindent. Hajlandó vagy türelmesen várni a jó dolgokra. Időnként kissé makacs vagy, de hajlandó vagy változtatni ha belátod az értelmét. Erős képességed a békítés. Az egyetértés és harmónia érdekében segítesz a környezetedben élőknek, hogy megtalálják az egyensúlyt.

Ha tetszett, oszd meg te is és nézz át a rengeteg tesztet tartalmazó Illúzió blogomra is!

Szerző: Gini Papp – Zacc 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!