Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Le ne hagyd a Tarzan Parkot a nyári bakancslistáról!

Talán nehéz elhinni, de Újpesten találhatod meg ezt a 2 hektáros, ősfás, mega játszóteret, ahol felnőttként is gyerek lehetsz. Az se baj, ha a gyereket/gyerekeket is viszed magaddal persze, de ha odaérkezel, napnál világosabb lesz, hogy ezt pont neked találták ki 🙂 

 

 

tarzan

Ha maradt benned egy cseppnyi gyermek, akkor lerúgod a cipődet a bejáratnál és az esőerdők császáraként lakod be az egész területet. 

tarzanpark

Menj, nézd meg a magyar falut, ami az egész világ csodál! – kattints ide!

tarzanpark

A zárt, belépőrendszeres park hét, egymástól elkülönülő játéktérből áll. Fejlesztő pedagógusok véleménye szerint, rendkívül jó hatással vannak ezek a gondosan megtervezett játékok a gyermekek mozgás koordinációjára, idegrendszeri fejlődésére. De a 13 óriás játszó sziget nem csak a gyerekek igényeit elégíti ki. 

Mezítlábas park, ami mindig nyitva van és ingyenes ITT!  

tarzan1

Bakancslistán Zanzibár vízalatti hotelszobája! Nézd meg itt!

Kaució ellenében az ajándékboltban kölcsönözhető pingpongszett, de még homokozókészlet is. Pétanque-pályát is találtok, amihez szintén kölcsönözhető minden.

A hálós mászókák, mesterséges játszódombokba rejtett átjárók és különféle hintajátékok mellett a játszópark legkedveltebb eleme mindenképp az épp annyira meredek, átcsavart csúszda toronnyal, amit még a gyerekek visszafele is meg tudnak mászni. A park északi részében található egy kéttornyú vár többszintes gúlával és a két építmény tetején átjáróval.

Ezekben a vizekben meg kell fürdenem mielőtt meghalok! Kattints ide!

torony

A Varázslatos Magyarország Természetfotós pályázat nyertes művei ITT!

park

Meseszép fotósorozat két világ között, érdemes ide kattintanod!

A tornyos építmény mögött találunk egy jól megépített, nagy kalózhajót, itt futkározhatnak a gyerekek a színes-vizes részen, ahol a víz útját mindenféle kütyükkel irányítható vizesblokk is van leegyszerűsített malomkerékkel. Mondanom sem kell, hogy a gyerekek kedvence. Ugyanezen a sémán alapul a vizesblokk mögött található homokszállító/-szóró rendszer is. A nagy attrakciók mellett kisebb hangulatelemek, mint a hangvilla, a libikóka-félék és nagy homokozó tarkítják a teret.

Tudtad, hogy nem messze tőlünk, Ausztriában vagy egy függőhíd és lépcső a semmibe? Mindenképp nézd meg ezt a cikket! Kattints!

hajó

A tiroli bobozás le ne maradjon a bakancslistádról! 🙂 Kattints!

hajó

Tudtad, hogy nem messze tőlünk, Ausztriában vagy egy függőhíd és lépcső a semmibe? Mindenképp nézd meg ezt a cikket! Kattints!

Csomagmegőrző, játékkölcsönző, baba-mama szoba, kulturált mellékhelyiségek, ajándékbolt, ingyenes parkolóhely, büfé, piknikezőhelyek, játékfelügyelők és megannyi más állnak a vendégek rendelkezésére. 

A Tarzan Parkba ITT tehetsz virtuális túrát!

Nyári nyitvatartási rend:
Június 01 – Augusztus 31. között
Hétfő – Vasárnap: 10.00 – 20.00

2016-os nyári kedvezményük: A vakáció ideje alatt hétfőnként és szerdánként egy gyerekjegy mellé egy kísérőnek ingyenes a belépés, illetve 2 órával a zárás előtt 50% kedvezménnyel mehettek be (18 órától). Iskolakezdésig pedig hétköznaponként egy megváltott gyerekjegy mellé maximum két nagyszülő (60 év feletti kor vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezés esetén) 70% kedvezménnyel válthat belépőt a Parkba.

cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28.

weboldal: www.tarzanpark.hu

facebook: https://www.facebook.com/TarzanParkUjpest/

Ha június, akkor irány az Alcsúti Arborétum, szentjánosbogár lesre – részletek ITT!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!