Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Válassz az angyali levelek közül! – személyiségteszt

Az angyalok sokféle módon üzennek mindannyiunknak. Ha nem halljuk meg, nem ismerjük fel ezeket, akkor a figyelmünk nincs megfelelőn beállítva hozzá. Sokszor közvetlenül jön tőlük a segítség, máskor közvetett módon.
Figyelnünk kell álmainkra, majd kíváncsian kutatni tartalmuk jelentését. Az indiánok azt mondják, minden álom felbontatlan levél marad, ha nem keressük üzenetük lényegét. Azonkívül sokszor érkezik belső hangként, hisz angyalaink nem szavakkal beszélnek hozzánk általában – bár van erre is példa -, hanem a hipotalamuszunkat használva, telepatikusan inspirálnak. Sokszor vetjük el erős intuitív érzéseinket azzal, hogy eszünkbe se jut, ez sokkal több volt, mint a mi saját, belső hangunk. Ki tudja milyen szerencsés helyzeteket bukunk ilyenkor el?

 

 

angyal
Aztán van, hogy kinyitunk egy könyvet, megnézünk egy filmet és pontosan azokat a sorokat olvassuk, azokat a mondatokat halljuk, amire oly nagyon vártunk. Ami telitalálat volt az adott helyzetünkre nézve.
Milliónyi módon igyekeznek segíteni bennünket, felhívni a figyelmünket magukra. Csendesedjünk el gyakrabban, keressük a belső béke pillanatait, amikor megfelelően nyitottak vagyunk ezekre a kapcsolódásokra.
A következő teszt, angyali levelet közvetít most hozzád. Nincs más dolgod, mint a számodra legkedvesebb képet kiválasztva, elolvasni a hozzátartozót.

angyali levél

Nézzük a leveleket sorban:

egyes

A REMÉNY üzenetét kaptad

A levélben az áll, legnagyobb vágyaid közelítenek feléd, és hamarosan valósággá válnak. Most végre beérik munkád gyümölcse, mert egész életedben bátorsággal, szeretettel és odaadással dolgoztál céljaid eléréséért. Lehet, hogy időnként nem mentek jól a dolgaid, de sosem veszítetted el a hited. Továbbra is tartsd meg ezt a jó szokásodat, áll fel, valahányszor megbicsaklik lábad az utadon, hiszen tudod, a siker kulcsa a következetességben rejlik!
Az üzeneted tehát ez: Reménykedj, mert hamarosan kézzelfoghatóvá válik életedben az áldás!

kettő

A JÓLÉT üzenetét kaptad

A levélben az áll, szeretnének megerősíteni, hogy minden álmatlan éjszaka, minden gyötrelmes ébredés reggel, minden nap, amelyen átvergődtél megtérül, méghozzá hamarosan! Álmaid a megvalósulásukhoz közelednek, hamarosan termőre fordul életed. Akaratod szerint érnek be tetteid gyümölcsei. Minden erőfeszítésednek értelme volt, mert a jutalom már úton van feléd. A jólét már a sarkon fordul be hozzád épp.

tree

A MEGNYUGVÁS levele érkezett hozzád

Ne feledd, hogy a legsötétebb éjszaka is utat enged egyszer a hajnalnak! Függetlenül attól, hogy milyen kilátástalanul sötétnek tűntek dolgaid eddig, teremtő akaraterőd és vágyad elérte célját. Az éjszaka oszlani kezdett, nem győzelem nélküli harc volt eddigi életed, megérte a küzdelem és a várakozás! Biztosan fáradt és némiképp kiábrándult vagy, de hamarosan tényleg nyugalom költözik életedbe és megjelennek a gyümölcsök is, melyek erőfeszítéseid és elkötelezettséged eredményei. Emeld fel a fejed, hittel és nyugalommal menj előre, mert a legjobb dolgok még csak most következnek. Megérkezett a hajnal életedbe, beköszöntött a megnyugvás.

négy

A leveled emlékeztetni  jött: egyszeri és megismételhetetlen CSODA VAGY

Az angyalod emlékeztetni akar, mennyire erős, és csodálatraméltó lény vagy, aki nagy dolgokat ért már el az életben, de szilárd kitartásod és akaraterőd lehetővé teszik számodra, hogy legnagyobb álmaid is valóra válhassanak! Lehet, hogy néha úgy érzed keményen dolgozol és még sincs előrelépés céljaid felé, de ne feledd, minden erőfeszítésed egy mag, mely a megfelelő időben gyönyörű gyümölccsé fejlődik! Emlékezz: Boldogan érkeztél a földre, erőd teljes tudatában. Az a nap értelmetlen, amelyen nem mosolyogsz. Az élet nagy dolgokat tartogat számodra, melyek már úton vannak feléd!

öt

A HIT és OPTIMIZMUS üzenete érkezett hozzád

Ez a levél azért jött ma az életedbe, hogy emlékeztessen, minden, amit egy mosollyal az arcodon végzel, az sikeres lesz. Ne feledd, hogy már sok nehézségen vagy túl azért, mert képes voltál derűs maradni életed viharosabb ciklusaiban is! Induljon minden reggeled úgy, hogy azt mondod magadnak, ez lesz életed legjobb napja! Hittel és optimizmussal indulj bele mindenbe, amit csak vállalsz. Ne engedd, hogy a világ szelleme átragadjon rád, inkább te segítsd a világot azzal, hogy örömödet és békédet átragasztod másokra. Emlékezz, a létezés közepe a boldogság, akkor vagy egész ember, ha boldog vagy. Derűlátásod ajándéka hamarosan érkezik!

six

Az ÁLMODOZÁSAID eredményéről kapsz most hírt

Ez a levél azért érkezik ma életedbe, hogy emlékeztessen, a siker annak eredménye, hogy először álmodoztál róla. Az élet, az álmodozók javára hajtja a vizet. Soha ne hagyj fel ezzel a jó szokásoddal, képzelj le élénken továbbra is mindent, ami lenni szeretnél, vagy amit birtokolni kívánsz. Akkor működik csupán, ha lelkesen tervezel. Minden terved valósággá válik, amit pozitív érzelmekkel töltesz meg. Soha ne becsüld le a kis lépéseket, mert ezek miatt éred el a céljaidat. Mert kitartóan haladsz álmaid felé, nem csak várakozással töltöd az időt, az eredmények már úton vannak hozzád!

Szerző: Gini Papp – Zacc
(forrás: lostest.com)

Ha tetszett, oszd meg másokkal is, és nézz lejjebb a lap alján lévő képes ajánlóba, hol számos hasonló tesztet találsz!

Séta az erdőben – 2 perces pszichológiai teszt, amit imádtak az emberek!
Válassz egy fraktált, megmondom ki vagy – kattints ide a képes személyiségtesztért!
Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra! – Kattints ide!
Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!
Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt ITT!
Itt van egyiptomi horoszkópod!
Ismered a szókimondó horoszkópot? Kattints IDE érte

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!