Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Nyomtass magadnak mandala színezőket ingyen!

mandala

 

 

A mandala szó, az ősi indiai szent nyelvből, a szanszkritből származik. Jelentése: kör, ív, körszelet, korong. Vizuálisan gyakran tekintik az Univerzum sematikus ábrázolásának. Valójában a mandala az ember potenciálisan megvalósítható legmagasabb tudatállapotának képi kifejezése. Más vélemény szerint jelentése az elmével is kapcsolatban áll (manas ”elme”). Eredetét tekintve leginkább a buddhista tibeti és indiai kultúrához köthető, ahol ma is, évezredek óta használják meditációs technikákhoz, gyakorlatokhoz. A jógik elmélyedést segítő különféle eszközöket használnak, melyekre támaszkodva szilárdan tarthatják tudatukat meditációjuk tárgyán. Ezek a test- és kéztartások, azaz mudra, a hangok, ami nem más mint a mantra, a kézbe vehető tárgyak, tehát a vadzsra és a mala, illetőleg az istenségek különféle képi ábrázolásai, azaz a mandala

10 oldalt hoztam, ahonnan ingyenesen letölthető mandalákat találsz, ezeket kinyomtatva máris nekiállhatsz a lelket nyugtató, ugyanakkor felüdítő színezéséhez.

Mandala ( ezen az oldalon is találsz bőségesen)

mandala1

mandala1

mandala2

mandala3

mandala4

mandala1

mandala3

mandala3

mandala4

mandala5Nyomtatható felnőtt színezők ITT is!

A színezés végtelenül jó dolog. Sokszor kapcsolom ki az agyamat ezzel a ‘játékkal’. Bekapcsol a MOST program vele, és nem enged a múltban vagy a jövőben kódorogni. Próbáld ki és mutasd meg a Zacc facebook oldalán mit készítettél!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!