Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Válaszd ki álomotthonodat, mutatom mit árul el rólad! Személyiségteszt

Feladatod, hogy megnézd az alábbi kilenc képet, majd megjegyezd milyen sorszámmal láttad azt, amelyikre szíved legjobban vágyott. Melyik házat álmodnád meg saját magadnak? A sorszám szerint keresd meg a saját kiértékelésedet.

 

 

1.

dream

2.

fairy

3.

dream

4.

alom

5.

zold

6.

ronk

7.

eart

8.

alom

9.

kagy-10

Biztos vagyok benne, hogy nem volt könnyű választás, én is hezitáltam egy ideig rajta. Valamelyiket mégis ki kell választani, és ez fogja elmesélni számodra, vajon miért is állt az legközelebb a szívedhez! Ha döntöttél, keresd meg a képhez tartozó értékelést!

1. ház :

Nagyon kreatív ember vagy, akinek sok térre van szüksége az életben. Nem csak fizikai értelemben, szellemiben is. Szeretsz egyedül lenni, mert ilyenkor inspirációt szerzel be. Mindez számodra sokkal könnyebben megy, mint a legtöbb embernek. Te egy üres lapnak látod a világot, amin szívesen hagysz nyomot. Tulajdonképp, kicsit megrémít annak eshetősége, hogy ez nem történik meg. Minden napot egy új lehetőségnek látsz. Álmaid otthonának olyannak kell lennie tehát, mint te magad vagy. Nagy teret kell engednie számodra és inspiráló környezetben kell állnia.

2. ház :

Javíthatatlan idealista vagy, aki imád álmodozni. Mindig a jóra, szépre törekszel. Ragaszkodsz a tradíciókhoz, azt vallod, hogy a jól felépített dolgok állják ki az idő próbáját. A múlt értékeit szeretnéd továbbadni a jövő generációjának is. Mesés képzelőerődnek köszönhetően, rendkívül összetetten gondolkodsz a világról. Az egészen apró dolgokban is meglátod a szépséget, és törődsz is vele. Fontos számodra, hogy jó ember légy, és mások is ezt lássák meg belőled. A ház, ami ideális számodra épp olyan varázslatos kell, hogy legyen tehát, mint te magad.

3. ház :

Telis-tele vagy ambícióval. Álomotthonod is ezt tükrözi. Keményen dolgozol is azért, hogy luxusban élhess. Makacs, kitartó embernek ismernek, aki sosem adja fel, kihozza magából a legjobbat. Titkon figyelnek téged és ámulnak célra törő személyiségeden. Nem adod fel soha, amit akarsz, eléred. Realista, két lábon járó agy vagy, aki nem csak álmodozik, azonnal belekezd abba, amit kitűzött magának célként. Mit is mondhatnánk erre? Hajrá!

4. ház :

A hagyományos értékeket tiszteled, és igyekszel követni a jól bevált dolgokat. Nem vagy forradalmár, vagy újító típus, inkább az, aki meleg családi fészekre vágyik, és nyugalomban tölti velük napjait. Érzik rajtad mások is ezt, ezért ösztönösen vonzódnak hozzád. Jó hallgatóság vagy, akinek szívesen mesélik el problémáikat és szívesen veszik tanácsaidat is. Álom házadon is látható, hogy nem szereted a hivalkodást, sokkal inkább azt amit létrehozhatsz a falakon belül. A szeretet és béke légkörét.

5. ház :

Az otthonod a szentélyed, az a hely ahová bármikor szívesen vonulsz vissza. Mindig is olyan saját birtokot szerettél volna, ami a természet ölében van, kissé elszigetelt és zavartalan élet lehetőségét nyújtva. Választásod mutatja, hogy szeretsz elmélkedni, imádod a csendet. Fontos számodra a befelé figyelés, önelemzés. Az életre áldásként tudsz nézni, ami nagy dolog, mert nem felejtetted el eredetedet. Pontosan tudod ott bent, mélyen, minden és mindenki egy forrásból származik.

6. ház :

Természet imádó emberként imádsz utazni, mindenhol képes vagy jól érezni magad. Bárhova vet is az élet, megtalálod benne a helyed. Ám folyamatosan vágysz a biztos kikötőre.  A helyre, ahol lehorgonyozhatsz végre. Örök optimistaként nézel a jövőbe. Az emberek szeretnek, mert vidám és barátságos vagy. Mint egy kályha köré, úgy gyűlnek köréd is mások. Választásod megmutatja milyen melegszívű, érték tisztelő ember vagy. 

7. ház :

Választott házad mutatja, hogy a tiszta, minimalista dolgokat szereted. Egyáltalán nem zűrzavaros az életed. Ragaszkodsz a régi vágású dolgokhoz. A digitális világ nem hoz lázba, pont annyit sajátítasz el belőle, amennyire szükséged van ahhoz, hogy szélesítsd a látókörödet. Az anyagi javakat minimális szinten tartva is jól érzed magad, nem szereted a hivalkodást. Számodra az a legfontosabb, hogy békében élhess, távol a kaotikus világtól. 

8. ház :

Álomotthonod mutatja milyen nagy szükséged van a térre. Nem vagy túl szabálykövető, és rendszerre sincs nagy szükséged. Művész lélek vagy, aki sokféle módon képes kifejezni magát. A legfontosabb, hogy engedjenek neked elég időt, hogy elvonulhass, ha szükséged van rá. Bár szeretsz párkapcsolatban élni, a szokottnál is nagyobb szabadságra van szükséged, különben úgy érzed megfulladsz. Ezt még az elején mondd el a társadnak, hogy ennek tudatában dönthessen.

9. ház :

Hihetetlenül nagy stílus-, és esztétikai érzékkel jöttél a világra. Álmaid otthona pont olyan különleges, mint te magad. A szürkeség fojtana meg egyedül, színes és szabad lelked külsődön is megnyilvánul. Éppen ezért kifejezetten szereted, ha megbámulnak. Természetesen viseled azt is ami mások számára extrém. Kicsit rózsaszín szemüvegen át látod a világot, de pont ezért szeretnek téged mások. Egy igazi különc figura vagy, irigylésre méltó önértékeléssel.

Nos, illet rád a leírás? Ha igen, kérlek oszd meg te is és nézz szét további tesztjeim között itt és a képes ajánlóban a lap alján!

Kattints át a “séta az erdőben” 2 perces pszichológiai tesztért ide!
1 perces Zen teszt – itt!
Mit látsz meg először a képen? (5.) – nagyon érdekes teszt!
Válaszd ki álmaid kertjét, mondom mit árul el rólad – itt!
Válassz egy fraktált, megmondom ki vagy – kattints ide a képes személyiségtesztért!
Válassz egy álomfogót és nézd meg mit üzen rólad!
Kattints ide, és válassz az angyali levelek közül!
Mit látsz meg először a képen (2.) ? – személyiségteszt ITT!
Itt van egyiptomi horoszkópod!
Ismered a szókimondó horoszkópot? Kattints IDE érte
Ki voltál előző életedben? Most megtudhatod – kattints ide!
Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra! – Kattints ide!
Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!
Mit látsz a képeken? – illúzió vagy valóság? – Robert Gonsalves grafikus képeitől tátva marad a szád, kattints ide!

Ha tetszett oszd meg te is, és nézz szét a lenti képes ajánlóban!

Készítette: Gini Papp – Zacc
(képek: pinterest.com)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!