Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Jó tanácsok különböző csillagjegyek szülötteihez!

zodiac

 

 

Kos

zod9

A Kos, saját boldogsága útjában áll. Végtelenül erős énképe mindent háttérbe szorít. Jellemző rá a céltudatosság, a vezetni akarás, túlzott formájában erőszakosság, rátartiság. A Kos ezzel a hatalmas, duzzadó erővel keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon kihangsúlyozhatja. A dolgok kezdésében éli át önmaga fontosságát. Ezért másra kevésbé figyel, és minden kezdetben egy önmegméretési aktust lát. Ezért számára minden akadály egyértelmű kihívás, megméretés, tehát gondolkodás nélkül belevág. Ő csak győzhet. El sem tudja képzelni, hogy esetleg le is győzhető. Nem hátrál meg semmi elől. Nem ismer kétséget önmagában, hiszen arra született, hogy bizonyítson. Egyik alapelve, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. De nem, hogy holnapra nem halasztja, hanem még aznap a lehető legkorábban kívánja elkezdeni. Mindennek elébe megy. Képtelen várni. Nincs türelme.  Mivel határozottan hisz abban, hogy nála van az egyedüli és megdönthetetlen igazság, nem képes elfogadni, hogy esetleg másoknál is lehet alkalmanként.

Jó tanács a kosokhoz: Néha fékezz kicsit, állj meg, nézz körbe, fedezz fel másokat is, és próbálj türelmes lenni. Rendkívüli türelmetlenséged hátráltat a boldogság megtalálásában. Mérlegeld azt is, hátha mégis másnál van időnként az igazság. Ha képes vagy erre, akkor már bármire!

Csernus-féle sírva-röhögős horoszkóp – ITT!

Bika

zod5

Az összes jegy közül, a Bika tud legjobban rágörcsölni a sikerre. Elképesztő energiával csinál mindent. Ha kell, ha nem, ő hajt. Mindenben kitartóan harcol, legyen az munka vagy szerelem. Képtelen egyedül élni, ezért inkább elvisel egy rossz kapcsolatot is. Nem szereti, ha sürgetik. Alapelve: lassan járj, tovább érsz. A kapkodás irritálja. A lassúság a biztonság érzetéből fakad. Semmihez sem kezd alapos körültekintés nélkül. Gyűlöli a felületes, fél munkát. Amit elkezd, azt be is fejezi. A gyakorlati kérdésekben van otthon, de ez nem azt jelenti, hogy érzelmi élete háttérbe szorulna. Sőt, éppen érzelmei irányítják mindennapjait. Amilyen lassan fogad bizalmába, legalább olyan nehéz elveszíteni a kegyeit. Szereti a békés, nyugodt életet. Mindennek megadja a módját. Jót enni, jót inni, jót aludni és jót szerelmeskedni. Nem kíván különlegességeket, de amit csinál, azt teljes odafigyeléssel teszi. 

Jó tanács a bikákhoz: Bármilyen sokat is küzdöttél egy célért, próbáld elfogadni azt is, ha nem jöttek be a terveid. Az egyik életfeladatod megtapasztalni és feldolgozni a kudarcot. Ezek tesznek végül sikeressé. Ez vezet el a boldogsághoz, ettől leszel erős és nyered el a régen várt lelki békét.

Kelta állathoroszkópodat ide kattintva találod meg!

Ikrek

zod8

Az ikrek nyugtalan, kíváncsi természetű emberek. Keresnek, kutatnak, meggyőződnek, továbbadják majd kezdik elölről. Éppen ezért közülük válnak híres tudósok, felfedezők. Sokat beszélnek, mozgási kényszerük egészen idős korukig megmarad. Társaságban mindig közkedvelt emberek, mindig tudnak egy érdekes pletykát, információt. Rendkívül gyors felfogásúak, ezért gyakran már az iskolában is unatkoznak. Abszolút kettős jegy, ezért gyakran saját magával vitatkozik.  Semmit sem hisz el csak úgy, muszáj körbejárnia, meggyőződnie annak hitelességéről. 

Jó tanács az ikrekhez: Mivel imádod, ha körberajonganak, sokkal óvatosabban válogasd meg a barátaidat, résen kell lenned, kik azok, akik igazán szeretnek. A hűség sem tartozik erősségeid közé, mivel hajt a kíváncsiságod, mégis érdemes lenne tudatosabban kezelni párkapcsolataidat, ez vezet el az igazi boldogsághoz végül.

Mi a te sorsszámod? Ismerd meg önvalódat – kattints ide!

Rák

zod7

Rák ember érzékenysége a lelki rezdülések felfogására utolérhetetlen. Mindig kész a külvilágból származó élmények befogadására, hangulata az eseményekkel párhuzamosan, éles váltásokkal tarkítva, állandóan változik. Minden pillanatban képes ráhangolódni az új hatásokra, alkalmazkodni az új körülményekhez, beilleszkedni az új helyzetekbe. A Rák alkalmazkodása azonban csak ámítás, csalfa látszat, mely kényelem szeretetéből, tudatos konfliktus kerüléséből, tehát tulajdonképpen védekezésből fakad. Értékes tulajdonsága az intuíció. A Rák mindig tartozni akar valakihez. Életét vegetálásnak tartja, ha senkinek nincsen rá szüksége és akkor pótcselekvésbe menekül (például: a nassolás, ivás…). A Rákban ösztönösen él a nagy család eszméje.

Jó tanács a rákokhoz: Kevesebb színészkedéssel, több őszinteséggel éld az életedet. Mások érdekében hordod az álarcot, de ettől te leszel egyre elszigeteltebb és kevés lesz a levegőd. Mondd ki amit gondolsz, és engedd ki a gőzt valamilyen testmozgással.

Ki voltál előző életedben? Most megtudhatod a tesztből! Kattints ide!

Oroszlán

zod3

Az Oroszlán uralkodik az állatok felett, az Oroszlán jegyű ember pedig uralkodik saját magán és rajtunk is. Az utóbbit nem is titkolja, szeret parancsolgatni és irányítani. Ha ez nem adatik meg neki hivatása területén, akkor a családi életben igyekszik kárpótlást szerezni. Ha Oroszlán jegyűekkel akarunk találkozni, akkor elegáns és méregdrága éttermekben, szállodákban, klubokban nézzünk körül. Mert az Oroszlánok nagy lábon élnek, még akkor is, ha anyagi helyzetük nem túl fényes. Mindebből úgy tűnhet, hogy számukra rendkívül fontos a pénz, a vagyon. Ebben van némi igazság, de arról szó sincs, hogy a fogukhoz vernék a garast, vagy önző módon mindent maguknak kaparintsanak meg. Nemcsak önmagukkal szemben nagyvonalúak, hanem a környezetükben élőkkel is. E jegy szülöttei könnyen megsértődnek, hiszen büszkék és hiúak. Még szerencse, hogy egy cseppet sem haragtartóak és bosszúállóak, könnyen felejtenek. Ha már kiordítozzák, kitombolták magukat, a következő percben úgy tesznek, mintha mi sem történt volna.

Jó tanács az oroszlánokhoz: Egy kicsivel több szerénység, alázat, és sokkal gyorsabban eléred a céljaidat! Ne a külvilágtól várd, hogy legyezgessék hiúságodat, ismerd meg saját nagyságodat meditációs, vagy jóga gyakorlatokkal. Csendesen befelé figyelve érted meg milyen hatalmas is vagy!

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt ITT!

Szűz

zod6

A Szűz, a hűvös, reális, józan ész embere. Elsődleges célja az anyag rendszerezése és megértése. Hajtja a dolgok mögé látásának a vágya. A szellemi tisztaság és a világosság felé törekszik. Lehet idealista, de akkor is a józan ész korlátai között. Hangsúlyozott a közlési, közvetítési képessége, főként gyakorlati érdeklődési körökben és hasznos elfoglaltságokban. Rendszerint számtalan megbízatása van. Kitűnő szellemi képességekkel rendelkezik. Felfogása gyors, logikája éles. Bele tud merülni a dolgok legkisebb, legaprólékosabb részleteibe. Jó az emlékezőtehetsége, a tapasztaltakat, tanultakat nem felejti el. Alapvető szükséglete a munka, hogy másokat szolgáljon, tanítson, gyógyítson, segítsen. Fő jellegzetessége a nüanszírozás. A legkisebb részletecskéket hozza ki az anyagból, s ezeket a legnagyobb finomsággal dolgozza ki. Ahol mások már befejezték a munkát a Szűz ember még mindig talál valami javítanivalót.

Jó tanács a szüzekhez: Ne vessz el a részletekben ennyire, a kis hibák felkutatása mellett pont a lényeges dolgok felett siklasz el. Legyél kevésbé kritikus, engedd el a lelked mélyén megbúvó kisebbségi érzést, akkor lesz teljes az életed!

Ezt mondja rólad egyiptomi horoszkópod! Kattints! 

Mérleg

zod4

A Mérleg jegyű ember képes – sokszor ösztönösen, tudat alatt – megérteni. Igazságérzete rendkívül fejlett. A Mérleg-ember a dolgokat több oldalról vizsgálja. Mivel törekvése a béke megteremtése és fenntartása, ezért az igazságot is, ha az békétlenségeket eredményezne vagy sértene valakit, csak elfátyolozottan mondja ki, de ha örömöt tud okozni vele, akkor nyíltan beszél. Könnyű együtt lenni vele, mert ő maga is akarja a társaságot, és kellemes légkört akar teremteni. A Mérleg-ember szívesen halasztja elintéznivalóit holnapra, ha azok kényelmetlenséggel járnak. Úgy gondolja, majd az idő megoldj a dolgokat és kiegyensúlyozza. Cselekedeteit inkább az érzelem, mint az értelem vezérli, ezért kedélyállapot-hullámzásai is erősek: hol tele van reménnyel, hol meg letörten, egy helyben topog. Kiegyensúlyozottsága gyorsan el tud illanni. A változatosság utáni vágy is erős benne, ezért szívesen kezd új foglalkozásba. Személyes szabadságára nagy hangsúlyt fektet és hevesen tiltakozik minden kötöttség ellen, mert az kényelmetlenséggel járna. Erős vonzást érez a könnyű élet iránt. Nem szeret szembesülni magával, mert ott konfliktust érezhetne. Nyilvánosság utáni vágya, közéleti szereplései kedve hangsúlyozott.

Jó tanács a mérlegekhez: A béke érdekében érzett engedékenységed sok probléma forrásává válik, ezért érdemes a diplomáciát félre tenned és konfrontálódnod. Ne színészkedj mások kedvéért, vállald fel magadat, bármilyen nehéz is ez eleinte!

Egzotikus indiai karma horoszkópodat ITT találod!

Skorpió

zod9

A vulkán kirobbanó ereje s a tenger mélysége lakozik a Skorpió emberben. A tüzes marsikus energia és akarat az érzelmi beállítottságot, szenvedélyessé teszi. Hatalmas energiával képes küzdeni egy számára érzelmileg fontos ügyért. Önfeláldozásra is képes a szeretett személyért. Céljai élete során változhatnak, de a célokat megvalósító hajtóerő nem. Szívós, kitartó akarattal, kiváló szellemi, értelmi adottságaival képes megvalósítani önérdekeit.  Képes rá, hogy uralja önmagát, s így közvetve uralja a helyzeteket s a gyengébb erejű embereket. A földi dolgoktól való elszakadás vágya, s a test vágyai közt vívódik lelke. A látszólag hűvös, tartózkodó magatartás azonban csak védekezés, hisz érzelmeiben oly könnyen sebezhető az ember. Figyelmét az egyik legtitokzatosabb valóság- a lélek felé fordítja. Szívesen tevékenykedik gyógyító célokért. Vágya az átformálás. Szárnyakat akar adni azoknak, akiket testi-lelki betegség tart fogva. A félelme a sérüléstől támadva védekező magatartáshoz vezethet. A rajta esett sérelmet nem egykönnyen felejti el, s a megbocsátásig hosszú az út, mely komoly önlegyőzést kíván. A szócsatákban különösen otthon érzi magát. Sokszor észre sem veszi, hogy csíp, szúr és vág.  Igényli az elismerő szavakat, a dicséretet, a hízelgést is kedveli, de átlát az üres hízelgő szavakon, s a hízelgőt nem tiszteli.

Jó tanácsa a skorpiókhoz: Érzelmekkel teli lelkedet muszáj kifejezned valamilyen “magasabb” módon. Fess, rajzolj, éld meg ezeket valamilyen módon. Próbáld tudatosan elengedni a sérelmeidet, megbeszélni azokkal, akik okozták azokat. Ne tartsd a haragod, engedd el a bosszú lehetőségét is, ez vezet a vágyott lelki békédhez.

Mikor születtél? Ezt írják rólad a maják! Kattints ide!

Nyilas

zod2

A Nyilas mindig kész ismeretei bővítésére, látóköre kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére,- s teszi ezt emberszerető, optimista módon. Nemcsak intellektuális, hanem intelligens is. A magasabb rendű szellemi dolgok dolgok felé tör. Alapvető képessége, hogy a valóságot átfogóan szemlélje. A törvényt tiszteli, de lázad, ha az eszményt, a humánumot, a szabadságot veszély fenyegeti. A törvénytelenség felháborítja, s a zsarnokságot nem viseli. Elsőrendű érzéke van, hogy a jogot a jogtalanságtól megkülönböztesse. Szavaiban, tetteiben őszinte és nyílt, becsületes. Bízik önmagában és ugyanilyen bizalommal fordul mások felé. Cselekedeteiben a segítség szándéka vezérli, jóindulatú és joviális. A jóság olyannyira elvakítja, hogy a nyilvánvaló negatív tényeket sem látja meg. Ez lehet az alapja, hogy így emberismerete nem a legjobb. Mikor eszméiről, élményeiről, képességeiről beszél, felmagasít, megszépít. Éppígy eltúlozza munkakedvét, vállalkozó hajlamát. Mindezek hátterében az húzódhat meg, hogy szereti önmagát az élen tudni. Meggyőződése, hogy amit tesz és gondol, az úgy helyes, jó és ésszerű. Ezért szívesen beszél véleményéről, hozzáállásáról -szinte saját hangjától elbűvölve- viszont a másik meghallgatásához kevés a türelme.

Jó tanács a nyilasokhoz: Érdemes másokat is végighallgatnod, sokszor kintről jön az igazi segítség. A határokat tartsd be minden területen, bármilyen vonzó is a szélsőségesség. Ne éld lóhalálában az életet, ez felületes és végletes.

Nagy gyógynövény horoszkópodat itt találod!

Bak

zod1

A jegy szülöttének érzései mélyek, de bizonyos kedélyállapot-hullámzás az alaptermészetéhez tartozik. Lelke mélyén nagyon fél a haláltól, ezért kerül minden ezzel foglalkozó témakört. Nyitott viszont a filozófia irányába. Legnagyobb erényei a tárgyilagosság, megvesztegethetetlenség, becsületesség és az igazságérzet. Önuralma is példátlan. Feltűnően jó az emlékezőtehetsége. Okos, diplomatikus, kitűnő szervezőképességű. Ő az örök tervező, a fő cél elérésére törekvő. Nehezen  hozható ki a sodrából, de ha megharagszik, hosszú időre van szüksége, hogy megnyugodjék és megbocsásson. Akarata határozott, szívós. Sokat ad a külső méltóságra, a fegyelmezett tartásra. Szorong attól, hogy vagyona elvész, ezért nagyon takarékos. Értelmetlen pazarlásnak tartja, ha egy falat is a tányéron marad. 
Gondolatait nehezen tudja kifejezni. Az érzelmek fitogtatását nem szereti. Mindezek hátterében az áll, hogy nem akarja magát megmutatni, fél, hogy belé látnak. Nehéz a barátságába férkőzni, de ha egyszer megnyílik a lelke, akkor igen befogadó, őszinte. Nem avatkozik mások dolgába, de az övébe se tűr beleszólást. Erős a becsvágya. Lételeme a munka, szolgálat, előléptetés, a rang és a hatalom. A sikertelenség nem bénítja meg, szívósan halad a céljai felé. 

Jó tanács a bakokhoz: Túlfeszítettséged könnyen átcsaphat anyagias, haszonleső magatartásba. A takarékosságod erénye kapzsiságba, fösvénységbe. Tartsd ellenőrzés alatt ezeket a vágyaidat. 

2016 a Mars éve, hogy ez jó-e nekünk? Kattints ide!

Vízöntő

zod6

A Vízöntő jelleg a tudományok iránti érdeklődésben különösképpen megmutatkozik. A Vízöntő ember józan ésszel kidolgozza intuitív elképzeléseit, hogy azok a gyakorlatban is hasznosíthatók legyenek. Határozott jellemű ember, aki ragaszkodik ahhoz, hogy céljait a saját maga elképzelte módon valósítsa meg, s ettől nehéz eltéríteni. Kitartóan végigviszi amit elhatározott, vállalt. Szívósan, állhatatosan küzd az eredményért, s azt vasmarokkal meg is őrzi. Intellektuális, szellemi és művészi érdeklődésű, általában nagyon tehetséges is. Gyors felfogású, imádja a változatosságot, minden újra befogadó. Közlékeny, szeret információt szállítani, ez lehet a szűk kapcsolataiban is jellemző, de eszmék széthintésében is élen járó. A francia forradalom jelszava “Szabadság, egyenlőség, testvériség” akár a Vízöntő-ember jelszava is lehetne. Ebből következik, hogy a hierarchiát nem szereti, a korlátokat nem viseli, a gátakat lerombolja. A saját elvárásainak szeret eleget tenni. Minden érdekli ami szokatlan. Él benne a megismerési vágy, hogy behatoljon a természet titkaiba. Szívesen belemélyed okkult kérdésekbe. Idealista, lelkesültségre hajló képzelete határtalan magasságokba ragadja és ez valódi alkotóművészetre képesíti. Feltűnően jó a matematikai képessége. Kitűnő filozófus válhat belőle, de bölcsessége mellett egy-két bizarr gondolat is kiütközhet.

Jó tanács a vízöntőkhöz: Picit kevesebb lázadás legyen benned, ha a világ nem azonnal fogékony drasztikus változtatási ötleteidre. Ha nem vagy fanatikus reformátor, különc és szertelen, akkor is szeretni fognak téged ne aggódj! Az, hogy nem tolod erőszakosan az igazadat még nem tesz unalmas konvencionalistává. Viszont elhozhatja az áhított belső békét számodra.

Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!

Halak

zod

Alapvetően emocionális, ösztönösen beleérző, megérző és szétáradó. Hangulata a lelkesültség és a depresszió végletei között ingadozik, A vízhez hasonlóan mindent visszatükröz és úgy alakul, ahogyan a víz felveszi a tartály alakját. Ez abban vehető észre, ahogy másoktól függ, ahogy mások támogatására szorul. Lelkében határtalan emberszeretet él. Saját személyének feláldozása, odaadó, önzetlen szolgálathoz vezet, melyet másokért végez. Ez különösen így van a gyógyító, betegápoló munkánál, melyet elhivatottságból vállal. Részvéte azonnal jelentkezik, ha szenvedőt lát, legyen az ember, vagy állat. Nem kérdez, nem gondolkodik, nem nézi, hogy a segítség helyénvaló-e. Vakon hozza áldozatát. Jelmondata lehetne “Egy mindenkiért, mindenki egyért! ” A megfoghatatlanhoz, érzékfelettihez való vonzalma kapcsolatba hozza a Halak-szülöttjét mindennel, ami misztikus, ami szép, ami nem e világról való. A gyakorlati életbe nehezen tud beilleszkedni, ennek következében gyakran tele van ki nem mondott panasszal. Némasága miatt nemigen lehet tudni mit gondol, mit akar. Jellemét nehéz kiismerni, hisz gyakran magával sincs tisztában. Minden Halak ember egy bonyolult keresztrejtvény. Ezért sokszor ő lesz a meg nem értett ember. Gyakran még legnemesebb segítőkészségét sem képes a tömeg megérteni, főként innen származik ösztönösen visszavonultsági kényszere.

Jó tanács a halakhoz: Ne engedd, hogy kihasználják az áldott jó szívedet! Művészi téren képes vagy arra, hogy valóban nagyot, maradandót alkoss. Különösen zenében, táncban, festészetben , színészetben vagy képes felülmúlni önmagad. Légy kicsit határozottabb, hozz néha olyan döntéseket, melyeket intuícióból teszel. Engedd el a mélabút, és ne félj a jövőtől, mert az olyan, amilyennek álmodod. Neked magyarázzam? Álmodd olyanná, ahol szívesen fogsz élni!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!