Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Csodálatos kisfilm egy újszülött ikerpár Thalasso fürdetéséről

Imádni való képsorozat és videó egy újszülött ikerpár első fürdetéséről! Ez az érdekes videó megmutatja, amit már egy előző cikkben fejtegettem, hogy milyen zárt kis világuk van az ikreknek. Egymást ölelve, csukott szemmel fürdenek életük első napjaiban.

 

 

baba

A 2:50 perces klipet a Párizsban élő és praktizáló bába, Sonia Rochel töltötte fel, és több mint 45 millió alkalommal nyitották meg! Ms.Rochel azért osztotta meg a nyilvánossággal ezt a videót, hogy bemutassa a “Thalasso Spa Baba” módszert, amit Ő álmodott meg. Egy kis fürdőkáddal és zuhanyzóval éri el azt a hatást a babáknál, amit az anyaméhben éltek át, de kiszakadásuk után azonnal azt a környezetet szimulálja számukra amit megszoktak.

A baba első lélegzete – csodálatosan nyers képek itt!

baba

A képen néhány naposak

A videóban láthatod igazán azt a szoros köteléket, amely ezt a két pirinyó embert összetartja. A fiú és a kislány – akiknek édesanyja azt akarja, hogy identitásuk rejtve maradjon – fogják egymást, amint a langyos vízzel teli apró medencében lebegnek. 

Így lepték meg a koraszülött osztály nővérkéjét a hálás szülők – csodaszép videó itt!

 

Kattints ide és nézd meg az apukákat, akik mellükre veszik újszülöttjeiket császármetszés után – Magyarországon! -.

baba

Tökéletes békében a “Thalasso bébik”

baba

Nyugtató hatás: a cél, az újszülöttek számára lemásolni, amit édesanyjuk méhében élhettek meg

A Thalasso fürdőt, csak két hónaposnál fiatalabb csecsemőkön alkalmazzák, és Ms.Rochel nyomatékosan figyelmeztet, hogy a szülők NE próbálják megismételni a látottakat otthon!

A videó nézőiben sokféle érzés indult el. Személy szerint én, nagyon boldog lettem volna, ha ilyen gyengéd környezetben, és méltóságban jöhetett volna világra a lányom. És persze én magam is. Úgy tűnik, lassan-lassan maga az orvostudomány – a szülészet, pszichológia – is kezdi felismerni mekkora fontossága is van a születés körülményeinek! Végre!

Üdv az ‘újvilág’ kapujában fiúk!

Hihetetlen módon kapcsolódott össze az Oscar-díjas rendező egy koraszülött babával! Kattints ide a részletekért!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!