Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Hofi Géza titkát már ismerjük, de mi Bödőcsé?

Hofi óta nem volt Magyarországon humorista, aki az aktuális politikai rendszert olyan hangosan merte volna bírálni, mint Bödöcs Tibor. Hofinál tudni lehetett, hogy támogatói vannak odafönt, másképp nem, hogy nem lett volna egyszemélyes színház belőle, de valamelyik bányában végezte volna a határszélen. A napokban le is rántotta a leplet erről a titokról az RTL Klub XXI.század című műsora. 15 évvel a legendás, Kossuth-díjas viccmester halála után merészen kitálaltak Hofi hátteréről. Elmesélték ki is felügyelte a munkáját, egyengette karrierjét, sőt, írta poénjait!

 

 

Ő volt, a sokak által ismert Komlós János, kabaréigazgató, humorista, konferanszié, aki a Rákosi-korszakban a rettegett Államvédelmi Hatóság (ÁVH) kihallgató tisztje volt, de humoristaként is színpadra lépett, ő lett Hofi Géza állandó szövegírója, az 1970-es években a Mikroszkóp Színpad igazgatója, ahol Hofi szerepelhetett. 

És most itt van ez az 1982-es születésű kiscsikó, Bödőcs Tibor, aki máris Hofi magasságokban kóstolgatja Orbán Viktort és a politikai elitet. Vajon ki az ő hátszele?

Te bírod a srácot?

Halhatatlan idézetek Hofitól, akitől 15 éve búcsúztunk

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!