Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Válassz egy csodás tavaszi képet, ami sokat elárul rólad

A teszt, amely meghozza a tavaszt a szívekbe. Már rájuk nézni is gyönyörűség. A színek megidézik a tavasz és nyár szívmelengetően harsány színeit. Felolvasztják a tájat és a szívünket. A szimbólumok beszédesek, pontosan azt fogja elárulni rólad választásod, ami ott lent, a mélyben lüktet benned. 
Melyik szólít meg először? Nézd meg, mit üzen személyiségedről!

 

 

1. Erősítened kell a hitedet magadban, üzeni választott képed. Emlékeztetni kíván ara, hogy lelkes, szenvedélyes, bátor ember vagy, akinek természetéből fakad, hogy nyíl egyenesen halad a céljai felé. Ha mostanában kétségeid lennének abban, hogy álmaidat képes vagy megvalósítani, emlékezz arra a tűzre, amely benned lobog, amikor valamilyen elérhetőnek tetsző célt találsz! Itt az ideje, hogy ne csak gondolkodj ezeken, hanem hozz létre valamit, ami első lépés lehet a célod megvalósításához. Nem kell az egész utat megtervezned, csak a kezdő pontot jelöld ki és lépj! Hinned kell, hogy pozitív attitűdöd lehetővé teszi, hogy növekedj, a többit az idő meghozza számodra!

2. Itt és most! Emlékezz arra, hogy mindig a pillanat, amiben tartózkodsz, a legtermékenyebb. Ne ragaszkodj a múlt emlékeihez, mert az csak szomorúsággal tölt el, és ne tölts túl sok időt a jövőben, mert az szorongást eredményez. Ne feledd, a múlt és a jövő, pusztán szellemi vetületei annak ami voltál és ami rád várhat, de az egyetlen dolog, ami tényleg valóságos, a JELEN PILLANAT. Az élet ITT történik. Talán egy kicsit tényleg beragadtál a múltba, és szívesen változtatnál valamin, de ebben a pillanatban is dönthetsz úgy, hogy elengeded ezt az aggodalmat és a jelen helyzetedben boldogan előre lépsz. Bármit is teszel ma, ha szeretettel és lelkesedéssel történik, olyan teremtő erő van benne, ami egy boldog jövő felé repít. Vesd el a csíráit ennek a jövőnek azzal, hogy elbúcsúzol attól, ami már mögötted van.
 
3. Tehetséges ember vagy, talán több területen is megmutathatná magát a világnak. Ha jellemezned kellene magadat, biztosan elhangzana, hogy elszántan hajtod az álmaidat, nem ölbe tett kézzel várod a sült galambot. A vágy, hogy sikerüljön neked valami, olyan fontos számodra, hogy beleadod teljes szívedet, lelkedet és erőfeszítésedet is. A fő kihívás számodra a türelem. Néha kicsit ideges leszel, mert nem hiszed el, hogy természetes ritmusod is sikerre képes vezetni, nem kell elrohanni az élet mellett. Ne feledd, hogy mindennek megvan a rendelt ideje, hiábavaló sürgetni a történéseket.

4. A szimbólum, amit választottál, emlékeztetni kíván téged arra, hogy ideje gyakorolnod az elfogadást. Eddig csak adtál és adtál. Az univerzumban az egyensúly működik, és te is akkor működsz megfelelően, ha ezt az egyensúlyt megtalálod az életben. Természetedből fakad a jóság, a boldogság, szeretet, jólét és a beteljesülés csak akkor jöhet el, ha elfogadod az ajándékokat. Legyen az bármi. Ne érezd azt amit most, hogy “te nem azért tetted”. Gyakorold az elfogadást, mert most ennek az ideje jött el. Azt kapod, amit megérdemelsz. Az univerzum szeretné átadni az ajándékaidat. Légy rájuk nyitott, bárki felől érkezzenek is azok.
 
További néhány érdekes kvíz:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!