Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Úgy néz ki, mint egy átlagos 11 éves kislány de nem hiszed el mit csinál!

Angelina Jordan úgy néz ki, mint egy átlagos 11 éves kislány. Pedig nem az. Átlagosnak semmiképpen nem mondható. 7 éves korában figyeltem fel rá először és mutattam be két írásomban is.

 

 

Angelina Norvégiában él, a kép Bergenben készült (facebook fotó)

Amikor először hallottam, sokkolt. Björk és Amy Winehouse tört fel a torkából egyszerre. Biztos voltam benne, hogy ez nem marad így, hiszen ahogyan változik a hangja a technikája, megérkezik Angelina is, ő a hihetetlen tehetség. Már 7 évesen is fura volt nagy hajzuhatagával, ahogy mezítláb toporog és egy ötven éves érett hangján ad el olyan dalokat, amelyekről még fogalma se lehetett az ő korában. Mindössze 7 éves volt, azaz nem régen került ki az óvodából, de nem butuska pop számot választott a tehetségkutatóbeli fellépésére, hanem a világhírű magyar sláger, a Szomorú vasárnap feldolgozását. Itt hallgathatod meg! Seress Rezső egy norvég kislány (!) torkából… Micsoda mátrix?

Aztán megérkezett Frank Sinatrával. Itt találod a Sinatra számot! És ezzel teljesen padlóra küldött. Nyomokban sem 7 éves kislány. Amikor énekel, egy érett, felnőtt nő. A mezítlábas “föld lánya” stílusával, tökéletes soul hangjával mindenkit lenyűgöz. Képtelen leszel szabadulni tőle ezután.

Legújabb videójáról már nem is tudok mit mondani, csak annyit: megérkezett ő maga, ez itt Angelina stílusa és hangja.

Amy Winehouse síron túlról is inspirálja Angelinát, reméljük, nagyon-nagyon reméljük, csak a hangjával!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!