Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Összesen 250 kilót fogyott le ez a szerelemes pár

Néha a szerelem szinte életet ment. A 32 éves Ronnie Brower és a 24 éves Andrea Massella esetére ez mindenképp elmondható, hiszen mindketten extrém módon túlsúlyosak voltak – plusz kilóik már az egészségüket veszélyeztették. Elhatározták hogy lefogynak, egymásért. Negyed tonnát adtak le együtt.

 

 

Négy évvel ezelőtt Ronnie és Andrea még kövéren és magányosan tengette mindennapjait. Ronnie 304 (!) kilót nyomott, felkelni is alig tudott és a szüleivel élt. Alig hihető a képükre nézve, nem igaz? 

A fiú depressziós volt, és már csak az evés okozott számára némi örömet. Kétes és rövid életű öröm volt ez, hiszen orvosai nem kerteltek, őszintén elmondták neki, hogy ez öngyilkosság, készüljön fel a korai halálra. Ronnie egy ponton mégis összekapta magát, valami megváltozott a gondolkodásában, mert nekiindult és a Syracuse-i Mission Fitness edzőterembe kért segítséget egy személyi edzőtől. A találkozásuk olyan sikeresnek bizonyult, hogy Ronnie 100 kilósra fogyott a segítségével.

Fogyókúrája kellős közepén ismerte meg Andreát, aki ugyanabba a terembe járt edzeni. A lány elmondása szerint, Ronnie kitartása és akaratereje lenyűgözte. Ő maga is jól ismerte ezt a küzdelmet, mert 113 kilósan ballagott le először edzeni. A barátság, amellyel egymás edzéseit követték és drukkolták végig, gyorsan szerelemmé érett.

Ronnie teste persze sokkal jobban megsínylette a hatalmas fogyást, 14 kilónyi (!) felesleges bőr maradt a testén, melyet 4 egymást követő műtéttel tudtak csak eltávolítani róla. Andrea eközben 53 kilósra fogyott. Az esküvőjüket egy második lehetőségnek tartják az életre, ráadásul boldog szerelmesekként.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!