Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Nem hitte el az anya, hogy miért keresik a rendőrök 8 éves kisfiát!

Amikor két zsaru bukkant fel Kristi Goll ajtajában és 8 éves kisfiát keresték, nem akart hinni a fülének. 

 

 

Lindsey Bittorf Milton az amerikai Wisconsin állam rendőre is olvasta azt a Facebook bejegyzést, amelyet Kristi osztott meg, és amelyben könyörögve kéri, próbáljanak segíteni kisfián. A gyereknek, Jackson Arnesonnak nagy szüksége lett volna egy új vesére már tavaly novemberben. Egyre rosszabbodott az állapota, ráadásul az orvosok azt mondták, ritka vércsoportja miatt, jobb lenne élő donort találni számára. Kristi ezért 0+ vércsoportú vesedonort keresett a közösségi hálón.

Lindsey Bittorf rendőr, aki soha azelőtt nem találkozott a családdal, elvégeztette a szükséges vizsgálatokat, és amikor kiderült, hogy pontosan megfelel minden tekintetben, elhatározta magát a műtétre. (50 másik jelentkező is volt, de Lindsey volt a tökéletes donor a kisfiú számára!)

Lindsey éppen dolgozott amikor felhívta őt a kisfiú orvosa és elmondta hogy ő a megfelelő donor. A nő azt kérte tőle, hogy még ne mondja el a fiúnak a jó hírt. Valami klassz ötlet jutott az eszébe. A munkanapnak már majdnem vége volt és ekkor Lindsay elment Jacksonékhoz és bekopogott az ajtón. Az édesanya nyitotta ki, aki nagyon meglepődött. A rendőrnő bemutatkozott a családnak és a kisfiúnak is. Majd átadta ajándékát, egy saját maga által készített emlék plakettet és ezt mondta: 

“Jackson, én megesküdtem, hogy védem és szolgálom a hazámat.Most pedig az én vesém fog Téged szolgálni. Neked adom az egyik vesémet.”

Az édesanya nem akart hinni a fülének, de mikor felfogta, hogy ez igaz, megkönnyebbült zokogásba tört ki. Több havi várakozás és próbálkozás után végre itt volt a megoldás.

“Amikor megláttam Jacksont, olyan érzésem volt, hogy már nagyon régen ismerem. Örülök, hogy én lehetek az, aki segít neki” – mondta a rendőrnő.

Hónapok óta keresek Jacksonnak egy embert, aki hajlandó a veséjét odaadni…, most azt mondhatom, hogy a keresés véget ért! Nem tudom szavakba önteni, hogy milyen csodálatos az ajándék, amit ettől a fantasztikus embertől kapunk. Munka után meglepett minket, és még mindig sokkban érzem magam. Jackson annyira izgatott, és azt mondja: “Azt hiszem, az új vese miatt gyorsabban fogok futni!” Ma a hősünk lettél ❤️ – írta ki az édesanya magából érzéseit.

Az édesanya facebook oldalán nyomonkövethető a történetük!

Most éppen Lindsey számára gyűjt adományt, mert a felépülése alatt nem tud dolgozni, ezért támogatást szeretne számára kérni. A műtét 4 nap múlva esedékes.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Hügi Agnes Fanny says:

  Mindkettojuknek hosszu boldog eletet kivanok, mielobbi felepulessel es gyogyulassal a mutet utan.

 2. Mariann Oláh says:

  Az emberség legmagasabb foka, nem tudtam párás szem nélkül olvasni. Kívánom hogy az élet sokszorosan jutalmazza meg az önzetlen segítőt.
  nagyon sok boldog évet kívánok mindkettejüknek.

 3. István Nődl says:

  Ennél szebb gesztus szerintem nem létezik hogy egy szerved odaadd egy ismeretlen embernek !Gratulálok ,emberségből jeles ! Mindkettejüknek mielőbbi gyógyulást kívánok ! 😀 (Y)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!