Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Keanu Reeves: Amit sokan nem tudnak rólam, nem mondtam senkinek!

Keanu Reeves még mindig metrón utazik, és átadja a helyét! című cikkemben nagyon részletesen írtam a színész életéről, sok fotóval és egy videóval mutattam be végtelenül puritán életét. Az ember, aki elmondta milyen társadalomban nem szeretne tovább élni, rendkívül különc figura, Hollywood egyik kakukktojása. Nem szédítette meg a hírnév és a pénz, talán azért sem, mert más oldalról szűkebb marokkal mért számára az élet. Nem tudjuk, de az értékeit és a fókuszát más alapokra tette. Ezért is szeretjük, nem igaz? 
A következő gondolatait pedig talán mindannyian bólogatva olvassuk majd.

 

 

” Látjátok ezeket az embereket mögöttem? 
Rohannak a munkába, és nem figyelnek már semmire. Néha annyira elkapnak minket a hétköznapok, hogy elfelejtjük élvezni az élet valódi szépségét. Olyanok lettünk, mint a zombik. Nézz fel végre a telefonodról, és láss! Kõszönj rá valakire, és öleld meg, ha úgy tűnik, bántja őt valami! Segíts valakinek! Minden napot úgy kell élned, mintha csak az utolsó volna. Amit sokan nem tudnak rólam, az, hogy néhány éve depressziós voltam. Soha senkinek sem mondtam el. Egyedül kellett harcolnom a depresszióból kivezető úton. Mert az egyetlen ember, aki visszatartott engem a boldogságtól, én magam voltam. Pedig minden nap értékes, szóval, így is kell kezelnünk. A holnap egyáltalán nem biztos, ezért ma és most élj! “ – Keanu Reeves

Keanu Reeves, Laurence Fishburne és Carrie Anne-Moss 18 évvel a Mátrix forgatása után.  A film négy Oscar-díjat és Grammyt is bezsebelt.

(fotó: topnews.co.uk)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!