Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Újabb troll fotókat készített a celebek instagramjáról Celeste Barber

Celeste Barber, az ausztrál standup komika közel 2 millió követőt tudhat magáénak az Instragramon. Köszönhető ez annak a sorozatának, melyet a sztárok tökéletesre sportol és műtött, mindent figyelembevevő pontossággal megkomponált, művi posztjaira épít. Mesés öniróniájával és valódiságával savazza ezeket a nevetséges képeket. Mert azok. Így hát Celeste képei, melyeken áthelyezi egy hétköznapi kinézetű és adottságú ember életére azokat a mű pillanatokat, fantasztikus! Mert amikor egy valódi ember, valódi élethelyzeteire gondolsz, pontosan tudod, hogy azok bizony pontosan olyanok, mint a komikáé.

 

 

Esetlenségében, nem tökéletesre sportolt és műtött alkatában, a fotogenitás teljes hiányában minden halandó szívéből szól ez a nő. Celeste legutóbbi mesterműveiből válogattam. Készülj, nagyon fogsz nevetni.

 

Itt tudod követni Instán. Nem lehet nem imádni ezt a nőt, korunk szürreális nőideál-elvárásainak és a valóságtól teljesen elrugaszkodott Instagram-sztenderdek tökéletes görbe tükre. Köszi, Celeste, hogy vagy nekünk.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Judit Seregelyes says:

    Van, amelyik nem is rossz 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!