Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Jason Momoa: “Életem vásznát a gyerekeim töltik ki”

“Életem vászna” címmel jelent meg Jason Momoa hitvallásáról egy rövidfilm, amitől igazán meglágyul a szív. A színész, aki után Hollywoodban két kézzel kapkodnak, teljesen más lelkületű, mint a vásznon.

 

 

A Trónok Harcának Khal Drogo-ja Baywatch fiúként kezdte, majd játszotta a Conan a barbárt – Schwartzenegger után -, és az Aquaman-t is miatta várják nagyon sokan. Azt hihetnénk nőfaló férfiállat, mert 1.93 cm-es magasságával, démoni tekintetével rengeteg nőt teríthetne le. 
De ez meg sem közelíti az igazságot. Ő a gyerekeinek él.


A 37 éves, Hawaii születésű Momoa, a nálánál 12 évvel idősebb feleségével, Lisa Bonettel(49) él boldog házasságban és nevelik két gyönyörű gyereküket. (Lisa Bonetnek már van egy Lenny Kravitz-al közös nagy lánya.) A korkülönbség egy pillanatig sem állt közéjük.

Momoát édesanyja nevelte fel egyedül, aki a színész szerint a föld legerősebb asszonyainak egyike. A nő mindenre meg akarta nyitni fiát, akinek amúgy is pezsget ereiben a kalandvágy. Ezenfelül a művészetek felé irányította, hogy lássa meg a szépet, a számára követendőt abban is. Anyja ösztönzésére lett a fiúból modell, majd színész is.

Momoa imádott anyjával

Mindig is apává akart válni, születési helyének egyik legfontosabb értéke a család. A fészek, ahogyan ő mondogatja mindig “My Ohana” – az én fészkem. És ez elé semmi sem állhat az életében. Semmi.
A gyermekei tanítása, a velük való játék, és törődés az életének legfontosabb eleme, azzal együtt, hogy “cigányoknak” tartja magukat. Olyan embereknek, akiket hajt a vérük a kaland a vándorlás után. Nyughatatlanul keresik maguk körül a szépet, az értékeket. 
Kisfilmjében erről beszél. Ha nem érted is, a képek igazi szívmelengető kockák lesznek számodra egy olyan apáról, akiről minden gyermek álmodik…

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!