Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Rémületes amit magukkal tettek ezek a sztárok! (fotók)

Rengetegen élnek az idő és a plasztika fogságában. Sőt, van akinél az idő még csak nem is – volt – tényező, mert húszas évei kezdetén vágott bele. Ha ezen töri valaki a fejét, nem árt alaposan körbejárni a kérdést, mielőtt elszánja magát. 

 

 

Itt a bizonyíték, hogy a leggazdagabbak, leghíresebbek is csúnyán mellé tudnak nyúlni. Nagyon sok celeb nyúlt mellé, mikor plasztikai sebészt választott magának: az eredmény: torz, felismerhetetlen arcok, orrok, fülek és ajkak.  Bár az is lehet, hogy egyik-másik tökéletesen elégedett az eredménnyel.

Tara Reid alig múlt 40 de egy 70 éves öregasszonyra hasonlít. Rettentő félelmetes mire képes a plasztikai sebészet. Ez a kép mindig eszembe fog jutni, ha rágondolok.

Lógó implantátumok, ráncok, számos félresikerült plasztikai műtét, helyrehozhatatlan az eredmény.

Mary-Kate Olsen is árnyéka önmagának. Állandósult súlyproblémái, plasztikai műtét függősége élettelen szörnnyé változtatta.

Meg Ryan, akár egy panoptikumban álló viaszbábú.

Angelica Huston arca olyan, mintha egy film kedvéért maszkot építettek volna rá.

Melanie Griffith sem találta meg a megfelelő orvost, hogy függőségéről lebeszélje…

Jackie Stallone arcai

Courteney Cox arca is kezd eltűnni a szike nyomai és a feltöltések alatt.

La Toya Jackson szépen eltűnt legendás testvére, Michael arca mögé. A hegyes kis orr, az áll és arc implantátumai csak rá emlékeztetnek bennünket.

Janice Dickinson boldogan hangoztatja, hogy 30 éve használja a plasztikai sebészetet rendszeresen. El is hisszük neki, nem igaz?

Ez maradt a világ első szupermodelljéből 30 év után:

Graceland egykori királynője, Priscilla Presley az elsők között volt, aki alacsony minőségű szilikont fecskendeztetett az arcába, kábé olyat, amit az autógyártásban használnak. Uram iralmazz…

Amanda Lepore az egyik leghíresebb transzszexuális előadóművész, énekesnő, rapper, modell, divattervező. 11 évesen döntött úgy, hogy nemet szeretne cserélni, 15 évesen már hormonkezeléseket kapott. Teljesen nőként él 30 éve. A Hearterette, a Mego Jeans, a Swatch és még más cégek arca, David LaChapelle fotós múzsájaként is ismerik. A Hearterette cég Amanda arcát több terméken is szerepelteti.  Nem tudom mi van a szerződésében, de nagyon nem térhettek ki a plasztikai műtétekre…

Renée Zellwegerre haragszom. Nagyon. Elvette tőlem Bridget Jones karakterét. A harmadik része már teljesen élvezhetetlen volt az arca miatt. Semmi mimikai ránc, semmi ami az édes, esetlen csajra hasonlított volna, aki volt. Eltűnt belőle minden eredetiség.

Sokan nem értik miért tette ezt magával, ezért ki is elemezték mi a francot művelt az édes pofival:

Olcsó horrorfilmekben lehetne ijesztgetni Michaela Romaninivel is:

Jocelyn Wildenstein alias Catwoman sebészét azért közösen agyonvernénk egy szívlapáttal, nem igaz? A nőt, az önutálat jelképévé lehetne avatni. Feleségül ment egy francia milliárdoshoz, majd amikor a házasság kezdett tönkremenni, kitalált valamit. Mivel a férje rajongott a nagy macskákért, úgy döntött azzá operáltatja magát. Talán, hogy megmentse a házasságukat? Az Isten se érti… De több, mint 4 millió $-ba fáj a férjének, hogy szörnyszülötté lett.

A lépcsőfok, amikor még leálhatott volna:

Donatella Versace, a divatguru arca, mára már szinte felismerhetetlen a műtétek eredményeként. A 90-es évek óta szabdaltatja, tölteti magát. És a végeredmény…

Uma Thurman is beállt a sorba:

Szép lassan Nicole Kidman is nevetségesbe hajlik:

Az 50-es évek szexszimbóluma, Kim Novak színésznő is csúfságosan átoperáltatta magát.

Heather Locklear a Melrose place üdvöskéje is sokat költött arra, hogy lassan teljesen felismerhetetlenné váljon.

Talán ennyi elég vagy túl sok is hirtelen. De egy fontos dolgot az eszünkbe vésnek, hogy nagyon alaposan járjuk körbe a témát, ha plasztikáztatni akarunk.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Melinda Kovács says:

    Nicole Kidman számomra egy hiteltelen színésznővé vált, amióta annyira túltolja a botoxot, hogy egy rendes érzelmet nem tud kifejezni az arcán! 🙁


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!